Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Coronavirus maatregelen bij Van der Linden Auto's

Beste klant,

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen van het RIVM tegen de verspreiding van het coronavirus. Deze maatregelen gelden vooralsnog tot 6 april 2020. Graag informeer ik u over hoe we hier bij Van der Linden mee omgaan.

Bezoek aan onze showroom

U bent tijdens onze openingstijden van harte welkom in onze showroom. U wordt zoals gebruikelijk hartelijk ontvangen door onze medewerkers die de richtlijnen van het RIVM in acht nemen door bijvoorbeeld even geen handen meer te schudden. Ook hebben wij bij de ingang een desinfectie dispenser voor klanten geplaatst en ontsmetten we gedurende de dag regelmatig de ontvangstruimtes, koffiecorner, werkplekken enz.

Wij zijn er alert op dat alle RIVM richtlijnen en adviezen worden opgevolgd ter bescherming van onze klanten en medewerkers. U kunt dan ook met een gerust hart langskomen in onze showroom.

Bezoek aan onze werkplaats

Net als in de showroom, hebben we vergelijkbare maatregelen getroffen in onze werkplaats om risico’s tot een minimum te beperken.

Mocht u door ziekte onverhoopt uw auto niet kunnen halen/brengen, neem dan gerust contact met ons op (0528-331131) over de mogelijkheid om gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Namens Van der Linden Auto’s & Autoservice,

Gert van der Linden

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!