Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Over van der Linden Auto's

Van der Linden auto’s is een bedrijf dat zich richt op inkoop en verkoop van auto’s in het courante marktsegment. Onze occasions zijn meestal van vrij recente bouwjaren.

Door een scherp inkoopbeleid kunnen wij auto’s aan de particulier leveren tegen groothandelsprijzen. De auto’s worden gepoetst afgeleverd en zijn in showroom-conditie. De geadverteerde prijzen zijn ‘meeneemprijzen’. Wel berekenen we afleveringskosten. Desgewenst kan een extra afleverpakket worden bijgekocht, zodat wij de auto volledig naar uw wensen kunnen afleveren. Zie prijzen.


  Gert van der Linden

  Jan Schulten

  Marcel Kok

  Marko Knegt

  Jerrold Scholing

  Hidde Streutker

 

Lid van Nationale Auto Pas

Wij hebben professionaliteit hoog in het vaandel staan en gaan voor optimale zekerheid voor de klant. Daarom zijn wij lid van de Nationale Auto Pas. Een organisatie die hoge eisen stelt aan haar leden. U kunt er dus op vertrouwen dat de kilometerstanden gegarandeerd zijn.

BOVAG dealer

Als specialist zijn wij aangesloten bij BOVAG en mogen wij het keurmerk van deze organisatie voeren. BOVAG is een brancheorganisatie waar specialisten die zich bezighouden met mobiliteit zich bij kunnen aansluiten. Als BOVAG lid zorgen wij ervoor dat onze klanten kunnen genieten van hun mobiliteit en zeker zijn van een uitstekende service.

RDW erkend bedrijf

Als erkend bedrijf door de RDW beschikken wij over een on-line verbinding, zodat de gekochte auto direct tenaam van de koper kan worden gesteld. Ons enthousiaste en ervaren team is u graag van dienst.

De koffie staat niet klaar, maar wordt voor u vers gezet!

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!