Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Financiering

Het is een bekend feit dat veel mensen bij de aanschaf van een auto er de voorkeur aan geven om de aankoop (deels) te financieren. Wij schatten dat dat het geval is bij 70% van de aankopen.

Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten service verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen financieel belang. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. Financiering is hiervan een onderdeel.

Indien gewenst verdient het aanbeveling de verschillende kredietverstrekkers en uw eigen bank vooraf via internet te bezoeken en de mogelijkheden te onderzoeken. Verder hebben wij goede ervaringen voor onze klanten met Bank & Geld. Zij hebben contacten met 15 verschillende banken en zoeken voor u het beste aanbod.

Als u bij ons besluit tot de aankoop van een auto kunnen wij ter plekke contact met Bank & Geld opnemen en nagaan wat de beste financiering is. Een duidelijk voorstel wordt gedaan. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. 

Wij hopen u hiermee van dienst te zijn. Gelukkig hoeven wij u niet te melden dat geld lenen geld kost. Dat wist u al, of niet soms?

Autofinanciering voor uw nieuwe auto

Waarom uw auto financieren bij Van der Linden auto's ?

  • Snel geregeld (Binnen 24 uur)
  • Soepele acceptatie (BKR notering hoeft geen probleem te zijn)
  • Regeling op maat (Altijd een oplossing die bij u past)
  • Ook voor startende ondernemers

Financiering aanvragen

 

 

of bel 0528 331 131 en vraag naar Jan.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!