• Contact

Zuinig rijden met een hybride auto

Dat rondrijden in een auto over het algemeen niet goed is voor het milieu, is wel bekend bij de meeste mensen. Omdat er steeds meer aandacht is voor het beschermen van het milieu, zijn steeds meer mensen actief op zoek naar een wagen die wat zuiniger is en op deze manier minder schade aanbrengt aan het milieu. Daar komt nog bij dat een zuinige wagen niet alleen minder schadelijk is voor het milieu, maar bovendien minder geld kost aan brandstof. Wilt u zuinig rijden om het milieu te sparen en bovendien geld te besparen? Dan kunt u dit doen door een hybride wagen aan te schaffen.

Een hybride wagen: waarom is dit voertuig zo zuinig?

Een hybride auto is altijd zuiniger dan een voertuig die enkel op diesel of benzine rijdt. Dit komt omdat deze semi-elektrische auto niet alleen uitgerust is met een verbrandingsmotor, maar bovendien een elektromotor heeft. U kunt een deel van uw route afleggen met deze zuinige elektromotor, om vervolgens pas uw verbrandingsmotor aan te zetten als de accu van de elektromotor leeg is. Zo verbruikt u minder brandstof, waardoor u minder schade aanbrengt aan het milieu en bovendien minder hoeft te tanken om zuinig te rijden. Het verbruik van een hybride auto is dus erg laag. 

Van der Linden auto’s: ook voor semi-elektrische voertuigen

Van der Linden auto's verkoopt niet alleen wagens met een verbrandingsmotor voor benzine of diesel, maar heeft ook occasions in het aanbod die onder de noemer 'semi-elektrische voertuigen' vallen. Dit betekent dat Van der Linden auto’s ook wagens verkoopt met een verbrandingsmotor en elektromotor, zodat u het milieu kunt beschermen en bovendien geld kunt besparen. En omdat we verschillende merken in ons aanbod hebben, kunt u gemakkelijk een wagen aanschaffen die door uw favoriete merk ontworpen en geproduceerd is.

Bekijk ons grote aanbod occasions op de website of in onze showroom, test enkele semi-elektrische wagens om te achterhalen welke het beste bij u past en koop u favoriete occasion voor een aantrekkelijke prijs.

Bekijk onze occasions

 

1
Scan de code Open in browser