• Contact

Wat is een occasion?

Bent u op zoek naar een nieuwe auto en wilt u graag een tweedehandsauto kopen? Komt u bij het zoeken naar tweedehandsauto’s steeds uit op het woord occasions en vraagt u zich af wat een occasion is? Een occasion, ook wel een okasie, is een auto waarvoor al eerder kentekenpapieren zijn overhandigd aan een eigenaar en die te koop staat. Wij zijn gespecialiseerd in occasions en kunnen u zeer goed helpen bij het aanschaffen van een occasion. 
 

Wat is een occasion?

Een occasion is dus een auto die te koop staat en waarvoor al eens een kentekenbewijs is uitgegeven aan een eerdere eigenaar. Een occasion is dus eigenlijk een tweedehandsauto. Het maakt niet uit of een auto al een, twee of zeven eigenaren heeft gehad. Een auto waarvoor al eerder een kentekenbewijs is uitgegeven is en blijft een occasion. 

 
Waarom noemen we een tweedehandsauto een occasion?

Het woord (d’)occasion betekent in het Engels en Frans letterlijk ‘kans’. De gedachte achter het woord occasion is dan ook dat een auto een tweede kans krijgt. Die tweede kans wordt gegeven door een nieuwe koper. 
 

Van der Linden Auto’s: Gespecialiseerd en betrouwbaar in occasions 

Wanneer u op zoek bent naar occasions dan stuit u waarschijnlijk op vele auto’s, verkopers en dealers. Maar wie is er nou te vertrouwen? Wanneer u een auto zoekt dan wilt u natuurlijk een betrouwbaar voertuig aanschaffen bij een verkoper die u ook kan vertrouwen. Bij ons bent u daarvoor op de goede plek. 
 
Wij verkopen namelijk niet alleen auto’s, maar hebben ook onze eigen autogarage voor reparaties, onderhoud en keuringen. Alle auto’s die wij in onze showroom plaatsen keuren wij eerst. Zo zorgen we ervoor dat de auto’s die wij verkopen geen onbekende gebreken hebben en kunnen we eventuele problemen oplossen. De auto die u bij ons aanschaft is dus betrouwbaar. 
 

Occasion aanschaffen bij Van der Linden Auto’s

Zoekt u naar een occasion? Klik dan op onze site bovenin het menu op het knopje occasions en bekijk ons huidige aanbod. U kunt selecteren op merk, model, carrosserie, kilometerstand en prijs. Wilt u graag een auto leasen en/of heeft u hulp nodig bij de financiering? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs. 

1
Scan de code Open in browser