• Contact

Volvo Hoogeveen


Bent u op zoek naar een nieuwe auto en weet u al dat u graag een Volvo zou willen rijden? Zoekt u naar een Volvo in de buurt van Hoogeveen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van der Linden Auto’s zit namelijk gevestigd in Hoogeveen en is gespecialiseerd in het verkopen van occasions. Volvo’s behoren zeker ook tot ons assortiment. Sterker nog, wij verkopen vanuit onze showroom in Hoogeveen zeer regelmatig prachtige Volvo’s voor eerlijke prijzen. Benieuwd naar de Volvo’s die wij in Hoogeveen voor u klaar hebben staan? Lees dan vooral even verder!


 
Waarom een Volvo rijden?

Volvo is een Zweesd automerk dat zichzelf onderscheidt op het gebied van veiligheid. Volvo geeft bestuurders en inzittenden een zeer veilig en vertrouwd gevoel. Volvo’s staan bekend als hele degelijke auto’s en zijn bij onverhoopte ongelukken doorgaans geen auto’s die volledig in de kreukels belanden. Volvo heeft verschillende terreinwagens, maar ook kleinere en sportievere modellen. Hierover zullen we het hieronder nog meer hebben.
 
Volvo’s zijn over het algemeen perfect voor gezinnen groot of klein, mensen die lange afstanden moeten rijden en voor vakantiegangers die graag een caravan of vouwwagen moeten trekken. Als we een nadeel over de Volvo moeten noemen is het dat de auto’s een ietwat hoge nieuwprijs hebben. Hier krijgt u genoeg voor terug, maar niet iedereen kan zo’n bedrag ophoesten. Onze occasions zijn scherp geprijsd en zijn voor vele mensen al een stuk beter te behappen.

 
Verschillende type Volvo’s in onze Hoogeveense showroom

Volvo staat bekend om de modellen als de V40, V60 en ook de V90. Daarnaast is de terreinwagen Volvo XC60 erg populair en biedt de kleine Volvo C30 ook voldoende comfort. Al deze modellen behoren regelmatig tot ons assortiment. Natuurlijk verschuift ons aanbod gedurende een week, maand of jaar best veel. Toch blijven de Volvo V40, V60 en XC60 vrijwel altijd tot ons aanbod behoren. U kunt bij ons in Hoogeveen dus eigenlijk altijd terecht om Volvo’s te bekijken.


Volvo kopen in Hoogeveen

U bent bij onze showroom in Hoogeveen tijdens onze openingstijden altijd van harte welkom. U kunt hier rondkijken, deskundig advies ontvangen en een lekkere kop koffie van ons krijgen! Wilt u graag bij ons langskomen om Volvo’s te bekijken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs!

1
Scan de code Open in browser