• Contact

Tweedehandsauto Dordrecht

Wil je een goede tweedehands auto kopen in Dordrecht? Er bestaan verschillende manieren waarop je de geschikte auto voor jou kunt vinden. Je kunt een gebruikte auto kopen van een particulier, je kunt naar een dealer gaan voor een tweedehands model of je gaat naar een specialistisch autobedrijf in occasions.
In dit blog geven we je enkele tips voor het kopen van een tweedehands auto in Dordrecht. We richten ons vooral op de vraag: Is het verstandig om een tweedehands auto particulier te kopen?

Tweedehands auto kopen in Dordrecht; particulier of erkend?

Als je op zoek gaat naar een tweedehands auto, dan kun je dit op verschillende manieren doen. Veel mensen kiezen voor het kopen van een occasion bij een dealer of autobedrijf, maar er worden ook door particulieren gebruikte auto’s aangeboden. Vroeger stond zo’n gebruikte auto dan te koop aangeboden langs de weg of op een parkeerplaats. Dat werd kenbaar gemaakt door middel van een simpel briefje. Tegenwoordig bestaan er allerlei online websites waar mensen hun auto te koop kunnen aanbieden.
Natuurlijk is het mogelijk om een goede gebruikte auto van een particulier te kopen. Het zou ideaal zijn als je de aanbieder goed zou kennen, je weet dan hoe er met de auto is omgegaan en je hebt iemand om op terug te vallen mocht er iets mis zijn met de auto. In de meeste gevallen ken je de aanbieder echter niet. Dat kan bepaalde nadelen met zich meebrengen. De verkoper kan bepaalde defecten niet melden of verbloemen, bovendien heb je geen enkele garantie als de auto defecten gaat vertonen.  
Toch kun je ervoor kiezen om een auto particulier te kopen. Het is dan wel verstandig om de auto goed te controleren. Controleer de auto zelf of laat het door een erkend bedrijf doen en ga alle gegevens van de auto goed na.

Occasion kopen bij van der Linden auto’s

Wil je een betrouwbare en kwalitatief goede tweedehands auto kopen in Dordrecht? Wij raden dan aan om je auto bij een BOVAG erkend autobedrijf aan te schaffen. Je kunt dan naar een dealer gaan, maar een nog beter alternatief is een specialistisch autobedrijf in occasions. Je kunt zo’n bedrijf vinden in Hoogeveen; van der Linden auto’s. Al enkele jaren specialiseren wij ons in het inkopen en verkopen van kwalitatief zeer goede occasions. Wij letten daarbij ook goed op de leeftijd van de auto, bij ons kun je vooral auto’s vinden van een recent bouwjaar. Het maakt niet uit wat voor merk je zoekt, je kunt bij ons allerlei merken vinden zoals Mercedes, Peugeot, Renault en vele andere merken. Onze jarenlange ervaring helpt ons om goed in te kunnen spelen op de markt, hierdoor kunnen wij hele scherpe prijzen rekenen. Kom eens bij ons kijken, de kans is groot dat wij de geschikte auto hebben voor jou!  

1
Scan de code Open in browser