• Contact

Tweedehands gezinsauto kopen

Zoekt u een veilige en praktische auto voor uw gezin en wilt u geld besparen op uw nieuwe voertuig? Dan kunt u er ook voor kiezen om een tweedehands auto aan te schaffen. Een tweedehands auto of occasion is goedkoper dan een gloednieuwe wagen, zonder dat u in hoeft te leveren op de kwaliteit van het voertuig. Wilt u de beste auto rijden, zonder de hoofdprijs te moeten betalen? Dan koopt u uw occasion bij Van der Linden auto’s. Ook kunt u hier uw huidige auto inruilen op een occasion. 

Een gezinsauto: veilig, praktisch en ruim

Een goede gezinsauto moet aan enkele belangrijke eisen voldoen. Ten eerste moet de auto veilig zijn, want uiteraard wilt u uw gezin enkel vervoeren in een auto waar u van op aan kunt. Een andere eis die autobezitters aan gezinswagens stellen, is dat de auto praktisch is. De auto moet niet alleen soepel rijden, maar ook eenvoudig aan te passen zijn (banken naar voren, banken naar achteren, et cetera) om aan alle eisen van het gezin te voldoen. Tot slot moet een gezinswagen altijd ruim zijn, zodat spullen als tassen, koffers, boodschappen en kinderwagens eenvoudig vervoerd kunnen worden zonder ruimte in te leveren op de achterbank.

Een occasion kopen bij Van der Linden auto’s

De occasions die Van der Linden auto’s verkoopt, voldoen allemaal aan bovenstaande eisen. Dit betekent dat u bij Van der Linden auto’s altijd een tweedehands gezinsauto krijgt die honderd procent veilig is, praktisch is voor ieder gezin en bovendien voldoende ruimte biedt voor de passagiers en hun bagage. En heeft u aanvullende eisen bij het kopen van uw occasion? Dan geeft u deze eisen door aan Van der Linden auto’s, zodat de specialisten van deze autodealer in Drenthe de perfecte occasion voor u kunnen zoeken. 

Bent u benieuwd naar het aanbod occasions van Van der Linden auto’s? Neem dan een kijkje op de website, want hier vindt u een groot deel van het huidige aanbod occasions. Wilt u een auto in het echt bewonderen, dan bent u altijd welkom in onze showroom met een groot aanbod tweedehands gezinsauto's.

Bekijk onze occasions

 

1
Scan de code Open in browser