• Contact

Tweedehands bedrijfsauto kopen

Het aanschaffen van een auto voor de zaak is vaak een flinke investering. Wilt u een auto voor uw bedrijf aanschaffen, maar wilt u niet te veel van uw omzet inleveren voor deze investering? Dan kunt u ook een tweedehands bedrijfsauto kopen. Occasions worden niet alleen aangeboden voor particulieren, maar zijn ook gewoon beschikbaar voor ondernemers die een goede en goedkope bedrijfsauto willen kopen.

De voordelen van een tweedehands bedrijfsauto

Steeds meer ondernemers kiezen voor de aanschaf van een occasion op de zaak, in plaats van een nieuwe wagen. Dit komt omdat het aanschaffen van een occasion enkele interessante voordelen met zich meebrengt, waaronder het feit dat een tweedehands auto veel goedkoper is dan een nieuwe wagen. Een ander voordeel van het kopen van een occasion op de zaak, is dat het aanbod occasions tegenwoordig erg groot is. Een paar jaar geleden was er nog niet zo veel keuze bij het kopen van een occasion voor het bedrijf, maar nu is dit wel anders. Zelfs als u hele specifieke eisen heeft waar uw auto aan moet voldoen, vindt u eenvoudig een wagen die u tweedehands kunt kopen. Bij Van der Linden auto's kunt u ook uw huidige auto inruilen op een occasion. Dan vraagt u zich misschien af, 'hoeveel is mijn auto waard?', de specialisten van deze autodealer in Drenthe helpen u graag om te berekenen hoeveel uw huidige voertuig waard is.

Van der Linden auto’s: de occasion expert voor ondernemers

Van der Linden auto’s heeft niet alleen occasions voor particulieren, maar kan ook ondernemers ondersteunen in hun zoektocht naar de ideale occasion voor het bedrijf. Of het nu gaat om een nette en professionele wagen die u kunt gebruiken om naar uw klanten te rijden of een groter busje die u bedrijfsmatig kunt gebruiken: Van der Linden auto’s heeft het allemaal. In het aanbod occasions van Van der Linden auto’s vindt u wagens die in diverse prijsklassen vallen, zodat u altijd een auto kunt vinden die bij u past. Wilt u zo veel mogelijk van uw omzet overhouden om als winst op uw jaarrekening te mogen schrijven, dan bent u bij Van der Linden auto’s aan het juiste adres voor de aanschaf van een goedkope bedrijfsauto. 
Benieuwd naar ons aanbod occasions voor ondernemers? Neem dan een kijkje in de showroom.
Bekijk onze occasions

1
Scan de code Open in browser