• Contact

Tweedehands auto leasen

Bent u op zoek naar een andere auto en wilt u graag een tweedehandsauto leasen? Wilt u deze tweedehandsauto graag privé leasen? Een tweedehandsauto leasen gebeurt steeds meer en is erg populair. Wilt u weten wat de voordelen zijn van het leasen van een tweedehandsauto en hoe dat werkt? In dit artikel praten we u bij over het leasen van een tweedehandsauto.

 

Een tweedehandsauto leasen: Hoe werkt dat?

Het privé leasen van een tweedehandsauto gebeurt steeds vaker. Er kunnen meerdere redenen zitten aan het leasen van een tweedehandsauto. De meest voorkomende reden is dat een vorige leaser zijn contract eerder heeft beëindigd. Het fijne hiervan is dat u voor een voordeliger tarief eigenlijk het contract van de vorige leaser kunt uitdienen. Maar wat zijn nou de voordelen van het leasen van een tweedehandsauto? Leasen is toch juist om een nieuwe auto te rijden zonder een grote uitgave te hoeven doen?

 

Voordelen van een tweedehandsauto leasen

Leasen is inderdaad perfect omdat u een nieuwe auto kunt rijden zonder daar een grote uitgave voor te hoeven doen. Waarom u dan een tweedehandsauto zou leasen? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. We noemen hieronder een aantal redenen die grote voordelen zijn van het leasen van een tweedehandsauto.

 

  • Het leasen van een tweedehandsauto is voordeliger dan het leasen van een nieuwe auto. U maakt het leasecontract van een ander af voor een voordeliger tarief.
  • U kunt een tweedehandsauto leasen voor een relatief korte tijd. Daar waar nieuwe leaseauto’s soms wel contracten hebben van 70 maanden kunt u een tweedehandsauto leasen voor bijvoorbeeld slechts 12 of 24 maanden.
  • Een tweedehandsauto leasen heeft een lagere bijtelling dan het leasen van een nieuwe auto. Dit is vaak het geval, maar er zijn zoals altijd uitzonderingen.
  • Een tweedehandsauto is direct leverbaar. De auto staat bij ons al klaar en kan in principe vandaag al door u worden meegenomen.

 

Tweedehandsauto privé leasen

Wilt u graag een tweedehandsauto privé leasen? Bent u benieuwd welke auto’s u bij ons kan leasen en wat de voorwaarden zijn? Druk dan op het kopje ‘financiering & leasing’ en vul het contactformulier in. Wij reageren doorgaans snel en komen altijd met een goed voorstel. Vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser