Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Tweedehands auto kopen Overijssel

Het aanschaffen van een tweedehands auto of occasion is veel goedkoper dan het aanschaffen van een gloednieuwe wagen uit de fabriek. Wilt u een hoogwaardige auto rijden die er goed uit ziet, maar wilt u hier niet al uw spaargeld aan uitgeven? Dan kunt u een occasion aanschaffen. Een occasion is van hoge kwaliteit, maar omdat de auto niet helemaal nieuw is, bent u wel veel goedkoper uit.

Een occasion kopen: ruil uw oude auto in

Gaat u een nieuwe auto kopen, dan zit u natuurlijk nog met die oude wagen waar u nu in rijdt. Heeft u geen zin om hier een koper voor te zoeken in Overijssel? Dan kunt u er ook voor kiezen om deze wagen in te ruilen bij het kopen van de occasion. U krijgt een bepaalde prijs voor de auto, deze prijs wordt van de aankoopprijs van de tweedehands auto die u aan wil schaffen af gehaald en u krijgt de auto voor een lagere prijs mee. Bijkomend voordeel: u bent uw oude auto meteen kwijt en hoeft deze wagen dus niet meer te verkopen.

Heeft u geen auto om in te ruilen, dan kunt u uiteraard alsnog een occasion kopen. In dit geval profiteert u niet van een korting door de inruilwaarde van uw oude auto, maar betaalt u alsnog een lage prijs voor de tweedehands auto.

Van der Linden auto's: een groot aanbod occasions

Van der Linden auto’s is een betrouwbare autodealer in Hoogeveen. Woont u in Overijssel en zoekt u een tweedehands auto van hoge kwaliteit, dan vindt u deze wagen bij Van der Linden auto's in Overijssel. Nieuwsgierig geworden naar het aanbod van Van der Linden auto's? Kom dan naar de showroom in Hoogeveen, vlakbij Overijssel, om de wagens te bekijken. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze tweedehands auto's

 

Tweedehands auto kopen Drenthe · Tweedehands auto kopen Groningen · Tweedehands auto kopen Friesland · Tweedehands auto kopen Gelderland · Tweedehands auto kopen Flevoland · Tweedehands auto kopen Noord-Holland · Tweedehands auto kopen Zwolle · Tweedehands auto kopen Assen · Tweedehands auto kopen Amsterdam · Tweedehands auto kopen Hardenberg · Tweedehands auto kopen Emmen · Tweedehands auto kopen Hoogeveen · Tweedehands auto kopen Ommen

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!