Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Tweedehands auto kopen Noord-Holland

Veel mensen willen wel een nieuwe wagen aanschaffen, maar hebben niet voldoende spaargeld om zomaar in een nieuwe auto te investeren. Heeft u ook niet voldoende spaargeld om tienduizenden euro’s uit te geven aan een nieuwe auto en wilt u hier ook geen lening voor afsluiten? Dan is hier gelukkig een oplossing voor, namelijk het investeren in een occasion. Een tweedehands auto is van hoge kwaliteit, ziet er goed uit en is uiteraard op en top veilig, maar de wagen is wel veel goedkoper dan een nieuwe auto uit de fabriek. Door een tweedehands auto te kopen doet u een goede investering, maar dan zonder al uw spaargeld uit te geven of een lening af te sluiten.

Een hoogwaardige auto voor een lage prijs

Omdat een tweedehands auto voor bepaalde tijd al gebruikt is door een andere autobezitter, is de wagen veel goedkoper dan een gloednieuwe auto. Wel is de kwaliteit van de auto gewoon goed, is de auto net zo veilig als een nieuwe auto en ziet de auto er zo goed als nieuw uit. Een goede investering, die veel lager uitvalt dan de investering in een nieuwe auto.

Koopt u uw tweedehands auto bij Van der Linden auto's, dan kunt u hier extra geld op besparen. Levert u uw huidige auto namelijk in bij het kopen van een occasion in Noord-Holland, dan krijgt u korting op uw aankoop.

Auto kopen in Noord-Holland? Bekijk ons online aanbod

Wilt u een auto kopen in Noord-Holland bij Van der Linden auto's? Dan kunt u naar onze showroom komen, maar u kunt er ook voor kiezen om ons aanbod online te bekijken vanuit uw woning in Noord-Holland. Zo hoeft u de deur niet uit, maar vindt u wel uw perfecte occasion. Meer informatie over Van der Linden auto's of één van onze occasions? Neem contact met ons op.

Bekijk onze tweedehands auto's

 

Tweedehands auto kopen Drenthe · Tweedehands auto kopen Groningen · Tweedehands auto kopen Friesland · Tweedehands auto kopen Overijssel · Tweedehands auto kopen Gelderland · Tweedehands auto kopen Flevoland · Tweedehands auto kopen Zwolle · Tweedehands auto kopen Assen · Tweedehands auto kopen Amsterdam · Tweedehands auto kopen Hardenberg · Tweedehands auto kopen Emmen · Tweedehands auto kopen Hoogeveen · Tweedehands auto kopen Ommen

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!