Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Tweedehands auto kopen Hardenberg

Overweegt u een tweedehands auto te kopen en bent u zich aan het oriënteren op auto's in de omgeving van Hardenberg? Het kan zijn dat u nog twijfelt over het kopen van een nieuwe auto of een tweedehands auto. In dat geval is het een goed idee om de voordelen en nadelen van nieuw en tweedehands rijden in kaart te brengen en vervolgens op zoek te gaan in de regio Hardenberg.

Nieuw rijden of toch een tweedehands auto?

Het kan aantrekkelijk lijken om een geheel nieuwe auto te kopen, zodat u zeker weet dat u de komende jaren weinig onderhoud aan de auto zal hebben. Het nadeel is echter wel dat de auto enorm veel in waarde afneemt in de eerste twee jaar. Een oudere auto is aanmerkelijk goedkoper, maar vraagt wel aanmerkelijk meer onderhoud.

Jonge tweedehands auto kopen

Wanneer u kiest voor een relatief nieuwe tweedehands auto, heeft u het beste van twee werelden. De hoogste afschrijvingskosten hebben dan al plaatsgevonden, waardoor een jonge tweedehands auto zeer aantrekkelijk geprijsd is ten opzichte van nieuwe auto's. Hiervoor hoeft u qua comfort niets in te leveren: de auto kan op veel punten nog als nieuw worden gezien. Met goed onderhoud zijn er meestal nog geen hoge onderhoudskosten te verwachten. Ook is een jonge occasion in de regel nog van de meest recente veiligheidstechnieken voorzien: wel zo'n prettig idee voor u en uw passagiers.

Tweedehands auto kopen in de regio rondom Hardenberg

Van der Linden auto's in Hoogeveen is een bekend en betrouwbaar adres voor jonge tweedehands auto's in de omgeving van Hardenberg. Wilt u meer weten over een bepaalde occasion of bent u juist op zoek naar een specifiek merk en/of type? Neem dan contact op via de website of bel gerust voor meer informatie. Of kom even langs, vanuit Hardenberg bent u binnen een half uur in Hoogeveen. Het enthousiaste en servicegerichte team van Van der Linden auto's staat u graag te woord.

Bekijk onze tweedehands auto's

 

Tweedehands auto kopen Drenthe · Tweedehands auto kopen Groningen · Tweedehands auto kopen Friesland · Tweedehands auto kopen Overijssel · Tweedehands auto kopen Gelderland · Tweedehands auto kopen Flevoland · Tweedehands auto kopen Noord-Holland · Tweedehands auto kopen Zwolle · Tweedehands auto kopen Assen · Tweedehands auto kopen Amsterdam · Tweedehands auto kopen Emmen · Tweedehands auto kopen Hoogeveen · Tweedehands auto kopen Ommen

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!