• Contact

Tweedehands auto kopen Groningen

Rijdt u al jaren in dezelfde auto, maar merkt u dat de prestaties van de wagen nu toch echt achteruit gaan? Dan is het misschien tijd om te investeren in een vervanger voor uw huidige auto. Zeker als de auto niet meer goed functioneert en niet meer de beste veiligheid kan bieden op de weg, raden wij u aan om in een nieuwe auto te investeren. Wilt of kunt u hier niet te veel geld aan uitgeven? Koop dan een tweedehands auto of occasion.

De voordelen van het kopen van een tweedehands auto

Het is niet voor niets dat steeds meer mensen geen gloednieuwe fabriekswagen meer kopen, maar een tweedehands auto kopen. Koopt u een occasion, dan profiteert u namelijk van enkele aantrekkelijke voordelen:

  • De auto is veel goedkoper dan een nieuwe auto, simpelweg omdat er al in gereden is.
  • De auto ziet er zo goed als nieuw uit, soms is het niet eens zichtbaar dat het om een tweedehands wagen gaat.
  • Er is een groot aanbod occasions, dus u kunt altijd wel een auto vinden die aan uw eisen voldoet.

En omdat u uw oude wagen in kunt ruilen tegen de tweedehands auto, kunt u flinke korting krijgen bij het kopen van de occasion. Krijgt u veel inruilwaarde terug voor de wagen die u nu rijdt, dan kunt u de occasion zelfs voor een historisch lage prijs mee naar huis nemen in Groningen.

Koop uw occasion in Groningen bij Van der Linden auto's

Van der Linden auto's is een betrouwbare en ervaren dealer van tweedehands wagens in Hoogeveen, die tevens actief is in de provincie Groningen. Heeft u een occasion nodig in Groningen? Bekijk dan ons online aanbod op de website en kies uw favoriete auto. Als u meer informatie wilt over Van der Linden auto's of één van onze occasions, kunt u altijd contact opnemen met één van onze adviseurs.

1
Scan de code Open in browser