Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Tweedehands auto kopen Friesland

Oriënteert u zich op de aanschaf van een andere auto in de regio Friesland? Een tweedehands auto kopen is voor veel automobilisten een uitstekende keuze.

Voordelen van een tweedehands auto kopen

Een tweedehands auto kopen kan tegen een aanzienlijk lagere aanschafprijs dan een nieuwe auto. Daardoor is het ook mogelijk om tegen hetzelfde bedrag een auto te kopen van een hogere prijsklasse of in een auto met een luxere uitvoering. Een ander belangrijk voordeel is de relatief korte levertijd: vaak kunt u al op zeer korte termijn de auto afhalen. Bovendien betaalt u ook minder verzekeringspremie voor een iets oudere auto. Het is dus zeker de moeite waard om de voordelen van tweedehands en nieuw rijden zorgvuldig tegen elkaar af te wegen. Zeker een jonge tweedehands auto biedt u nog vele jaren rijplezier tegen aanzienlijk lagere kosten. Maar ook oudere occasions in een goede staat van onderhoud kunnen een uitstekende optie zijn.

Auto kopen bij erkend bedrijf in de regio Friesland

Wel is het bij het kopen van een tweedehands auto belangrijk om er zeker van te zijn dat de auto daadwerkelijk in een goede staat van onderhoud verkeert. Het is dus verstandig om een auto aan te schaffen bij een erkend bedrijf met goede beoordelingen. Bovendien kan een dealer in tweedehands auto's vaak ook bemiddelen met betrekking tot een eventuele financiering voor uw auto.

Occasions voor Friesland en omstreken

Van der Linden auto's is een betrouwbare partner bij de keuze voor een tweedehands auto in de regio Friesland. In de showroom in Hoogeveen, op geringe afstand van Friesland, vindt u meer dan 230 occasions van verschillende merken en prijsklassen. Het team van Van der Linden auto's adviseert u graag bij het maken van uw keuze voor een tweedehands auto.

Bekijk onze tweedehands auto's

 

Tweedehands auto kopen Drenthe · Tweedehands auto kopen Groningen · Tweedehands auto kopen Overijssel · Tweedehands auto kopen Gelderland · Tweedehands auto kopen Flevoland · Tweedehands auto kopen Noord-Holland · Tweedehands auto kopen Zwolle · Tweedehands auto kopen Assen · Tweedehands auto kopen Amsterdam · Tweedehands auto kopen Hardenberg · Tweedehands auto kopen Emmen · Tweedehands auto kopen Hoogeveen · Tweedehands auto kopen Ommen

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!