Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Tweedehands auto kopen Flevoland

Door de jaren heen kan een auto flink slijten. Zeker als u veel met de auto rijdt, wordt de kwaliteit en de veiligheid van uw wagen steeds minder en dit merkt u zeker als u op de weg zit. Merkt u dat uw auto niet meer zo goed presteert als voorheen? Dan is het tijd om te investeren in een nieuwe auto.

Een occasion kopen in Flevoland: geld besparen op uw nieuwe wagen

Wilt u investeren in een nieuwe auto, maar kunt of wilt u geen tienduizenden euro’s uitgeven aan een gloednieuwe wagen? Dan kunt u er ook voor kiezen om een tweedehands auto te kopen. Een tweedehands auto is goedkoper dan een nieuwe wagen, simpelweg omdat de auto al in het bezit is geweest van een andere weggebruiker. Nu denkt u misschien dat dit invloed heeft op de kwaliteit, maar dit is zeker niet het geval. Alle occasions die Van der Linden auto's verkoopt, worden zorgvuldig nagekeken op eventuele mankementen. Pas als de auto door alle tests heen komt, wordt de wagen aangeboden.

Koopt u een tweedehands auto, dan bespaart u veel geld en krijgt u alsnog een hoogwaardige auto van een gerenommeerd automerk. Zo hoeft u niet al uw spaargeld in te leveren, maar doet u toch een goede investering.

Tweedehands auto kopen in Flevoland? Bekijk ons online aanbod

Van der Linden auto's heeft een showroom in Hoogeveen. Als u in Flevoland woont, is Hoogeveen niet naast de deur en begrijpen wij dat u niet zomaar naar onze showroom wil rijden. Wat u wel kunt doen als u in Flevoland woont, is het online bekijken van ons aanbod. Op de website van Van der Linden auto's ziet u alle auto’s die u op dit moment bij ons kunt kopen.

Bekijk onze tweedehands auto's

 

Tweedehands auto kopen Drenthe · Tweedehands auto kopen Groningen · Tweedehands auto kopen Friesland · Tweedehands auto kopen Overijssel · Tweedehands auto kopen Gelderland · Tweedehands auto kopen Noord-Holland · Tweedehands auto kopen Zwolle · Tweedehands auto kopen Assen · Tweedehands auto kopen Amsterdam · Tweedehands auto kopen Hardenberg · Tweedehands auto kopen Emmen · Tweedehands auto kopen Hoogeveen · Tweedehands auto kopen Ommen

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!