Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Tweedehands auto kopen Emmen

Bent u woonachtig in of rondom Emmen en op zoek naar een goede kwaliteit tweedehands auto? Graag zetten wij een aantal aandachtspunten bij het kopen van een tweedehands auto in Emmen voor u op een rij.

Tweedehands auto kopen: de financiën

Wanneer u een tweedehands auto gaat kopen, is het aan te bevelen om uw financiële situatie goed te bekijken. Kijk daarom niet alleen naar de aanschafprijs van de auto, maar neem ook zaken zoals wegenbelasting, verbruik en verzekeringspremie in uw overweging mee. Het kan misschien aantrekkelijk lijken om een goedkope, oude tweedehands auto te kopen. Houd er echter wel rekening mee dat de kans groot is dat de auto op korte termijn kostbare reparaties nodig heeft. Wilt u niet voor verrassingen komen te staan, dan is het verstandiger om een nieuwere tweedehands auto te kopen. Een nieuwere tweedehands auto is weliswaar in aanschafprijs wat duurder, maar is in veel opzichten nog zo goed als nieuw. Dit vergroot de kans dat u er nog jaren probleemloos mee kunt rijden. Wanneer u uw auto koopt bij een goed aangeschreven autobedrijf, krijgt u ook een goede indruk van de historie van de auto.

Van der Linden auto's in de regio Emmen

Van der Linden auto's in Hoogeveen onderscheidt zich door scherp geprijsde en goed uitgeruste tweedehands auto's in de omgeving van Emmen. Alle aangeboden auto's zijn voorzien van een Nationale Auto Pas. Verder bepaalt u zelf hoeveel garantie u wilt met de transparante afleverpakketten. Via de N34 en de A37 bent u zo vanuit Emmen in Hoogeveen. De koffie staat klaar. Heeft u vragen en wilt u liever eerst telefonisch contact? Het team van Van der Linden auto's staat u graag te woord.

Bekijk onze tweedehands auto's

 

Tweedehands auto kopen Drenthe · Tweedehands auto kopen Groningen · Tweedehands auto kopen Friesland · Tweedehands auto kopen Overijssel · Tweedehands auto kopen Gelderland · Tweedehands auto kopen Flevoland · Tweedehands auto kopen Noord-Holland · Tweedehands auto kopen Zwolle · Tweedehands auto kopen Assen · Tweedehands auto kopen Amsterdam · Tweedehands auto kopen Hardenberg · Tweedehands auto kopen Hoogeveen · Tweedehands auto kopen Ommen

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!