Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Tweedehands auto kopen Amsterdam

Woont u of in de nabije omgeving van Amsterdam en bent u van plan een tweedehands auto te kopen? Zeker wanneer u in de stad woont, is het goed om de voors en tegens van diverse typen auto's te inventariseren.

Kleine of grote tweedehands auto kopen

Naast uw budget en de voorkeur voor bepaalde merken, speelt ook de afmeting van een auto in rol in uw keuze. Een kleiner model tweedehands auto kopen is een goed idee wanneer u vooral in uw eigen woonplaats rijdt. Kleine auto's zijn voor het overgrote deel uitgerust met een benzinemotor. De voordelen van een kleine tweedehands auto zijn het verbruik, het parkeergemak en de geringe draaicirkel. Rijdt u voor uw werk echter regelmatig langere afstanden of gebruikt u de auto om in de zomer ver op vakantie te gaan, dan geniet een grote tweedehands auto qua comfort en vermogen de voorkeur. Legt u per jaar veel kilometers af, dan is het in veel gevallen goedkoper om een tweedehands auto voorzien van dieselmotor te kopen.

Tweedehands auto kopen buiten Amsterdam

Van der Linden auto's in Hoogeveen trekt klanten aan uit het gehele land, waaronder ook Amsterdam. Het gespecialiseerde en scherp geprijsde aanbod occasions van recente bouwjaren maakt een bezoek vanuit Amsterdam zeker de moeite waard. Bovendien is de afstand niet zo groot als het lijkt. In ruim anderhalf uur vanaf Amsterdam bent u in Hoogeveen. Eventueel is uw bezoek ook te combineren met een gezellig dagje uit in de provincie Drenthe of elders in Noord-Nederland. Het team van Van der Linden auto's ontvangt u met een verse kop koffie en adviseert u vakkundig bij deze belangrijke aankoop. Wilt u meer weten over een bepaalde auto of heeft u een algemene vraag? Neem geheel vrijblijvend contact op met Van der Linden auto's.

Bekijk onze tweedehands auto's

 

Tweedehands auto kopen Drenthe · Tweedehands auto kopen Groningen · Tweedehands auto kopen Friesland · Tweedehands auto kopen Overijssel · Tweedehands auto kopen Gelderland · Tweedehands auto kopen Flevoland · Tweedehands auto kopen Noord-Holland · Tweedehands auto kopen Zwolle · Tweedehands auto kopen Assen · Tweedehands auto kopen Hardenberg · Tweedehands auto kopen Emmen · Tweedehands auto kopen Hoogeveen · Tweedehands auto kopen Ommen

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!