• Contact

2dehands auto Meppel

U kunt uw tweedehands auto op een platform als Marktplaats zoeken, maar op dit soort online platforms worden niet altijd de beste occasions aangeboden. Wilt u zeker weten dat u een goede investering doet? Schaf uw occasion dan aan bij Van der Linden. Wij verkopen alleen 2dehands voertuigen van hoge kwaliteit, die uiteraard uitgebreid gekeurd zijn door onze professionals. 

Aankoopadvies van een professional

Een occasion is een flinke investering. Wilt u zeker weten dat u geen spijt krijgt van uw aankoop, dan raden wij u aan om professioneel advies in te winnen bij het aanschaffen van een occasion. Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij u al het nodige advies geven bij het kopen van een tweedehands voertuig. Of u nu een veilige gezinsauto wil kopen of een auto voor de zaak aan wil schaffen: wij helpen u de beste occasion te vinden. 

 

Ook als u specifieke vragen heeft over een occasion, kunnen wij deze vragen beantwoorden. En uiteraard laten we u graag een proefrit maken in een van onze 2dehands voertuigen, zodat u zeker weet dat de wagen echt lekker rijdt.

Veel geld besparen op uw occasion

Onze occasions worden standaard voor lage prijzen aangeboden, maar u kunt nog meer geld besparen op uw aankoop. Dit doet u door uw huidige voertuig in te ruilen bij het aanschaffen van een occasion in de Van der Linden showroom in Hoogeveen. Afhankelijk van het merk en model, de leeftijd en de staat van de wagen, krijgt u hier een bepaalde inruilwaarde voor terug. Meer weten over het inruilen van uw wagen in onze showroom in Hoogeveen? Neem dan contact met ons op. Wilt u onze occasions eens bekijken, dan kunt u altijd een bezoek brengen aan onze showroom nabij Meppel.

1
Scan de code Open in browser