• Contact

2dehands auto Coevorden

Eens in de zoveel jaar moet u in een nieuw voertuig investeren. Zeker als u honderd procent veilig de weg op wil kunnen met uw gezin, moet u een hoogwaardige en veilige auto rijden die niet al te veel kilometers op de teller heeft staan. Moet uw huidige voertuig eigenlijk echt vervangen worden, maar wilt u hier niet te veel geld aan uitgeven? Dan bent u bij Van der Linden aan het juiste adres. In onze showroom in Hoogeveen verkopen wij namelijk enkel aantrekkelijk geprijsde tweedehands auto’s.

Van der Linden uit Hoogeveen: occasions van hoge kwaliteit

Occasions zijn er in allerlei soorten en maten. Wat voor occasion u ook koopt: u wilt uiteraard een honderd procent veilige wagen rijden. Schaft u uw 2dehands voertuig bij Van der Linden aan, dan weet u zeker dat u niet op veiligheid bezuinigt.

 

De occasions die wij aanbieden in onze showroom nabij Coevorden, worden namelijk stuk voor stuk uitgebreid gekeurd. Voertuigen die te oud zijn, te veel kilometers op de teller hebben staan, verborgen gebreken hebben, niet comfortabel rijden of er gewoon niet goed uit zien, worden niet te koop aangeboden. Bij ons weet u dan ook zeker dat u een goede investering doet, in een occasion die u vele jaren helemaal veilig kunt rijden. 

Uw voertuig inruilen voor een aantrekkelijke inruilwaarde

Wilt u uw huidige voertuig inruilen voor een tweedehands wagen uit onze showroom, dan kunt u dit direct bij ons doen. Wij nemen uw oude voertuig niet alleen over, maar betalen hier ook nog een aantrekkelijke inruilwaarde voor. Deze inruilwaarde kunt u gebruiken bij het aanschaffen van uw occasion, zodat u deze voor een lagere prijs mee naar huis kunt nemen. Meer weten over ons inruilbeleid ? Neem dan contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser