• Contact

2dehands auto Beilen

Door een tweedehands voertuig aan te schaffen, kunt u veel geld besparen en toch een hoogwaardig, mooi en uiteraard veilig voertuig rijden. Van der Linden auto’s verkoopt de beste en mooiste occasions van het moment, stuk voor stuk voor aantrekkelijke prijzen. Dit betekent dat u in onze showroom nooit veel geld uitgeeft, maar wel altijd een mooie wagen mee naar huis kunt nemen. 

Geld besparen op uw tweedehands voertuig

Onze occasions worden standaard voor lage prijzen aangeboden, maar er is een manier om de prijs van uw favoriete occasion in onze showroom nog verder te verlagen. Laat u uw oude wagen achter als u een occasion uit de showroom meeneemt, dan krijgt u namelijk korting op de aankoopprijs van uw 2dehands wagen. Hoe hoog deze korting is, is afhankelijk van de inruilwaarde van uw huidige voertuig. 

 

Bent u benieuwd welke inruilwaarde u voor uw wagen kunt krijgen bij Van der Linden? Kom dan langs in onze showroom in Hoogeveen, nabij uw woonplaats Beilen. Wij kijken graag naar uw wagen en laten u direct weten welke inruilwaarde u voor dit voertuig kunt krijgen. 

Nieuwsgierig geworden naar onze occasions? Kom eens langs!

Bent u benieuwd welke occasions wij aanbieden in onze showroom? Dan kunt u langskomen in onze showroom in Hoogeveen, maar u kunt ons aanbod occasions ook op de website bekijken. Heeft u een mooie wagen gezien en wilt u graag een proefrit maken, dan bezoekt u onze showroom om uw favoriete wagen te testen. 

 

Meer weten over onze occasions, over het testen van een auto of over het inruilen van uw huidige voertuig? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Ook als u een andere vraag heeft, mag u altijd contact met ons opnemen.

1
Scan de code Open in browser