• Contact

2dehands auto Assen

Door een 2dehands auto te kopen, kunt u veel geld besparen. U koopt een veilige en comfortabele wagen voor u en uw gezin, maar u hoeft hier niet al uw spaargeld voor uit te geven. En omdat Van der Linden een groot aanbod occasions heeft, kunt u gemakkelijk een occasion vinden die voor honderd procent bij u past.

Ons grote aanbod occasions

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan slagen in onze showroom. Daarom verkopen wij niet enkele tweedehands voertuigen, maar hebben we een groot aanbod occasions. In ons aanbod vindt u automaten, maar ook wagens die u nog wel moet schakelen en zelfs enkele semi-automaten. Ook worden er verschillende automerken in ons aanbod vertegenwoordigd, waaronder Audi, BMW, Citroën, Ranault, Seat en Skoda. U geeft aan wat voor auto u wilt kopen en wij helpen u de perfecte wagen te vinden. 

 

Door ons grote aanbod occasions, kan iedereen een geschikte wagen vinden in onze showroom in Hoogeveen. Ook als u wat minder budget heeft of juist wat meer uit wil geven aan uw occasion, bent u bij ons aan het juiste adres. Van budget occasions tot wat luxere wagens: Van der Linden heeft het allemaal. 

Nieuwsgierig? Kijk op onze website!

Bent u benieuwd welke occasions wij op dit moment verkopen in onze showroom in Hoogeveen? Kijk dan op onze website, want hier vindt u een overzicht van alle occasions die nu in onze showroom staan. Wilt u een wagen testen? Kom dan vanuit Assen naar onze showroom in Hoogeveen en u kunt direct een proefrit maken. 

Wilt u meer weten over een tweedehands voertuig op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de occasions in ons grote aanbod, zowel telefonisch als via e-mail.

1
Scan de code Open in browser