Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Tweedehands auto kopen in Drenthe

U bent op zoek naar een andere auto, dan kunt u kiezen voor een tweedehands model. Een wagen van een paar jaar oud ziet en rijdt nog als nieuw, vooral wanneer u deze via een betrouwbare garage koopt. De keus voor een gebruikte wagen is toch vaak de goedkopere prijs. Wist u dat de afschrijving van de auto in de eerste twee jaar het hoogst is? Een auto van 2 tot 3 jaar oud levert u een besparing tot wel 25 procent op de nieuwprijs op. Kiest u voor een oudere auto dan kan deze besparing oplopen tot wel 90 procent, afhankelijk van de leeftijd van de wagen en het model. Ook hiermee kunt u nog een aantal jaar rondrijden, maar de onderhoudskosten kunnen wel hoger oplopen. Daarom kiest u voor een jonge gebruikte occasion.

Garantie op tweedehands occasions

Koopt u particulier een gebruikte wagen dat weet u niet hoe hiermee om is gegaan. Ook is het vaak gissen naar de staat van de wagen. Via de garage kunt u een tweedehands model kopen die grondig is gecontroleerd. Eventuele verbeterpunten zijn aangepakt. Ook wordt de gebruikte wagen met een nieuwe APK afgeleverd. U kunt ook kiezen voor extra garantie van 3 maanden. Zo bent u verzekerd van een occasion die aan al uw wensen voldoet. Ook wordt de wagen mooi gepoetst afgeleverd. Allemaal zaken die u alleen bij de garage kunt krijgen. En het belangrijkste: een goed advies en gedegen vakkennis helpen u bij uw aankoop.

Van der Linden Drenthe

Een betrouwbare gebruikte occasion vindt u bij Van der Linden auto's. Het uitgebreide aanbod met steeds wisselende occasions maakt uw keus eenvoudiger. De aankoop kan deels gefinancierd worden. Zo betaalt u geen groot bedrag in één keer. Zoekt u een mooie occasion in Drenthe dan zit u bij Van der Linden auto's goed. Van Audi tot Kia en van Volvo tot Volkswagen: meer dan 230 auto's staan op u te wachten. Jonge gebruikte wagens waar u nog jarenlang met plezier mee kunt rijden tegen lage onderhoudskosten. Dat is het voordeel van een gebruikte wagen in Drenthe kopen. Van der Linden auto's vindt u in Hoogeveen.

Bekijk onze occasions

 

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!