• Contact

Tweedehands auto kopen

Wilt u een nieuwe wagen aanschaffen, bijvoorbeeld omdat uw huidige voertuig niet meer aan uw eisen voldoet? Dan kunt u zelf kiezen of u een nieuwe wagen wil kopen of toch liever voor een tweedehands voertuig wil gaan. Heeft u besloten een tweedehands auto te willen kopen? Dan kunt u bij Van der Linden auto’s terecht voor een kwalitatief hoogwaardige tweedehands auto, tweedehands gezinsauto of tweedehands bedrijfsauto. 

De voordelen van tweedehands auto kopen

Steeds meer mensen kiezen ervoor een tweedehands wagen of occasion aan te schaffen en dit is niet voor niets. Schaft u een voertuig aan dat al in het bezit is geweest van iemand anders, dan profiteert u namelijk van vele voordelen. De belangrijkste voordelen van de aanschaf van een occasion, zijn de volgende:

  • Een occasion is veel goedkoper dan een nieuw voertuig.
  • Een occasion is van hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur, net zoals een nieuwe wagen.
  • Een occasion wordt altijd van A tot Z gecontroleerd voor u de wagen koopt, zodat u zeker weet dat u een goede investering doet.

En omdat er steeds meer occasions worden aangeboden in ons land, heeft u ruime keuze als u een wagen wil kopen die al eerder van een andere autobezitter is geweest.

Van der Linden auto’s: uw occasion specialist

Van der Linden auto’s is een betrouwbare autodealer in Drenthe en heeft een groot aanbod met verschillende soorten occasions, die u aan kunt schaffen om van bovenstaande voordelen te profiteren. Of u nu op zoek bent naar een praktische gezinsauto om uw partner en kinderen veilig mee te vervoeren of een stoere en trendy wagen zoekt om echt op te vallen op de weg: u vindt uw perfecte voertuig in ons grote en brede aanbod.
Om de occasions van Van der Linden auto’s te bekijken, kunt u een kijkje nemen op de website of de showroom bezoeken. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om een proefrit te maken, zodat u kunt testen of een wagen echt bij u past. Bekijk het aanbod op de website of in de showroom en zoek uw perfecte occasion.
Bekijk onze tweedehands auto's

1
Scan de code Open in browser