• Contact

Toyota Hoogeveen

Bent u op zoek naar een nieuwe auto en heeft u in gedachten om een Toyota aan te schaffen? Bent u woonachtig in Hoogeveen, de buurt van Hoogeveen of is het voor u geen probleem om naar Hoogeveen te komen om een Toyota te bezichtigen? Van der Linden Auto’s in Hoogeveen is gespecialiseerd in het verkopen van occasions en heeft ook vele Toyota’s voor u klaar staan. Wilt u weten wat Van der Linden Auto’s u kan bieden en welke Toyota auto’s er in onze showroom staan? Lees dan vooral even verder!


Waarom een Toyota kopen?

Er zijn 1001 redenen te bedenken om een Toyota te kopen. Sommigen mensen zweren bij Toyota’s en rijden graag de rest van hun leven rond in het Japanse automerk, andere mensen zijn positief gestemd over de lage onderhoudskosten, de relatief niet hoge aanschafsprijs, vinden de auto’s mooi of hebben een andere reden om een Toyota te kiezen. Toyota staat bekend als een zuinige en duurzame auto, al geldt dit natuurlijk niet voor al haar modellen. Op het gebied van duurzaamheid loopt Toyota al jarenlang voorop. Zo was het merk verantwoordelijk voor de doorbraak van hybride auto’s dankzij de Toyota Prius. Nog altijd is deze auto de meest verkochte hybride auto ter wereld.


Bekende Toyotamodellen

De Toyota Prius is dus de meeste verkochte hybride auto ter wereld en dus ook enorm bekend. Maar Toyota heeft natuurlijk veel meer bekende auto’s. Zo hebben ook de Toyota Corolla, AYGO, Yaris, Yaris Cross, C-HR en de RAV4 veel bekendheid en populariteit vergaart in de afgelopen jaren. Toyota heeft hatchbacks, sedans, tourings, kleine auto’s en grote gezinswagens in het assortiment.


Toyota in Hoogeveen bij Van der Linden Auto’s

De Toyota auto’s die wij hierboven hebben genoemd behoren wisselend ook tot ons aanbod. Van der Linden Auto’s is gespecialiseerd in het verkopen van occasions en heeft dus niet perk merk een vast aanbod. De auto’s die wij hebben veranderen dus in meer of mindere mate per dag, week, maand. Van het merk Toyota hebben wij over het algemeen een vrij breed aanbod, maar dit kan op bepaalde momenten ook wat tegenvallen. Op onze site ziet u altijd ons actuele aanbod. Kijk gerust even rond of neem contact op.


Toyota uitzoeken en onderhouden in Hoogeveen

Als u dacht dat u bij Van der Linden alleen maar een auto kon kopen dan heeft u het mis. Bij ons kunt u ook leasen en terecht voor onderhoud, Apk en reparaties. Op het gebied van leasen denken wij graag met u mee en hebben wij in de vorm van Bank & Geld-advies een betrouwbare partner die u en ons kan informeren en helpen bij de financiering. Het onderhouden, keuren en repareren van auto’s doen wij in een pand dat op steenworpafstand zit van onze showroom. Hier bij Van der Linden Autoservice staat ons team klaar om uw auto op te knappen of te keuren.


Toyota bekijken in Hoogeveen

Wilt u graag eens bij ons rondkijken naar de Toyota auto’s die bij ons staan? Zou u graag een proefrit willen maken? We raden u aan om een afspraak te maken met ons door eventjes te bellen met onze showroom. Zo zorgen wij ervoor dat er een verkopen van ons klaarstaat en dat de auto beschikbaar is. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op!

1
Scan de code Open in browser