• Contact

Seat Ibiza Hoogeveen

Zoekt u naar een nieuwe auto en is uw oog gevallen op een Seat Ibiza? Bent u woonachtig in of rondom Hoogeveen en zou u hier dan ook graag zoeken naar een prachtige Seat Ibiza? Van der Linden Auto’s is gespecialiseerd in het verkopen van occasions en heeft ook de Seat Ibiza in het assortiment. Sterker nog, wij hebben door het jaar heen vrijwel altijd Seat Ibiza’s in ons assortiment en zelfs verschillende modellen en uitvoeringen. Benieuwd naar onze Seat Ibiza’s? Lees hier alles over de Seat Ibiza’s die wij in Hoogeveen hebben staan.
 

De Seat Ibiza: Al jarenlang een betrouwbare auto

Seat is een Spaans automerk dat samen met een aantal andere toonaangevende merken behoort tot de Volkswagen-groep. Seat heeft een aantal erg bekende modellen zoals de Leon, Inca, Arona en de Ibiza. De Seat Ibiza is een hatchback carrosserie die voor het eerst in 1985 werd tentoongesteld. De eerste Seat Ibiza was een 3-deurs uitvoering. De Seat Ibiza heeft qua model zeker niet stilgezeten en is in de loop der jaren veelvuldig aangepast. De nieuwste Seat Ibiza’s hebben een heel fraaie uitstraling en is zeer ruim. Om deze redenen zien we dat de auto in de loop der jaren steeds meer als een gezinsauto wordt gebruikt, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ook voor de persoon die opzoek is naar een sportieve auto is de Seat Ibiza een hele goede en betrouwbare optie.
 

Benzine, diesel, handgeschakeld, automaat: Alles kan!

De Seat Ibiza’s die wij in Hoogeveen hebben staan zijn er in allerlei soorten en uitvoeringen. Zo hebben wij Ibiza’s met een benzine- of een dieselmotor. Elektrische Seat Ibiza’s zijn er nog niet, maar die gaan er wel komen. De bedoeling is dat Seat in 2025 de eerste elektrische in de markt zet. De nieuwste Seat-modellen zijn er ook als automaat, maar de meeste uitvoeringen zijn nog altijd handgeschakeld.
 

Auto kopen bij Van der Linden Auto’s

Het kopen van een auto bij Van der Linden Auto’s in Hoogeveen levert u vele voordelen op. Bij ons kunt u langskomen om auto’s te bezichtigen, een proefrit te maken en krijgt u altijd deskundig advies op maat. Een auto bij Van Der Auto’s heeft altijd een eerlijke prijs. Van der Linden Auto’s is echter meer dan alleen een verkooppunt van auto’s. Op hetzelfde industrieterrein hebben wij ook een plek waar wij onderhoud en reparties uitvoeren. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel het aanschaffen als het onderhouden van uw auto.
 

Seat Ibiza in Hoogeveen kopen

Zoekt u naar een Seat Ibiza en wilt u graag bij ons in Hoogeveen langskomen om onze Seat Ibiza’s te aanschouwen? Natuurlijk kan dat! Bij ons kunt u met en zonder afspraak langskomen om naar auto’s te kijken. We raden aan om te bellen zodat we even de tijd voor u in kunnen plannen, maar dit is niet noodzakelijk.

1
Scan de code Open in browser