• Contact

Peugeot op afbetaling

 

Wil je een Peugeot kopen op afbetaling? Ga dan eens kijken bij van der Linden auto’s in Hoogeveen. Zij hebben een enorm aanbod aan jonge occasions, waaronder een groot aanbod aan mooie modellen en types van Peugeot. Natuurlijk is ook een financiering op afbetaling mogelijk!

In dit blog kun je lezen welke Peugeot modellen regelmatig in het occasion aanbod aanwezig zijn bij van der Linden auto’s. Ook vertellen we hoe de financiering werkt.

Peugeot occasions bij van der Linden

Het aanbod van ieder autobedrijf is natuurlijk wisselend, maar bij van der Linden kun je regelmatig meerdere Peugeot modellen vinden. Dit gaat altijd om modellen met een vrij recent bouwjaar. De volgende Peugeot modellen kun je vaak in het aanbod vinden:

  1. Peugeot 3008: De Peugeot 3008 kun je zien als een kruising tussen een MPV en SUV, dit wordt in autotermen daarom ook wel een crossover genoemd. De auto werd ontwikkeld in 2009 op basis van de oude bekende Peugeot 308.
  2. Peugeot 5008: Een hele ruime en moderne SUV. Als je een auto wilt met veel binnenruimte en luxe, dan is deze auto een hele goede keus. In de 5008 kunnen maar liefst 7 mensen ruim zitten!

Waarom een Peugeot kopen op afbetaling?

Peugeot is al jarenlang een vertrouwd merk op de Nederlandse wegen. Bekende types waren natuurlijk de stadsauto’s zoals de 205, de 305 en de 308. De laatste jaren zijn vooral de ruime SUV’s van Peugeot erg geliefd. Gecombineerd met de betrouwbaarheid, de goede wegligging en de veelzijdigheid van het merk is het logisch dat veel mensen op zoek zijn naar een tweedehands Peugeot.

De meeste mensen kopen een auto op afbetaling, het gaat dan om ruim 70% van alle aankopen. Het is dus vrij normaal om een Peugeot te kopen op afbetaling. Een financiering voor de auto kun je regelen via de bank, maar de meeste autobedrijven hebben ook een samenwerking met een financieringsbedrijf.

Financiering bij van der Linden auto’s

Bij van der Linden auto’s hebben we een ruim aanbod met Peugeot modellen. Deze kun je ook op afbetaling kopen. Van der Linden auto’s werkt samen met Deze kredietverstrekker heeft contact met een 15-tal banken waardoor zij u altijd een scherp en passend voorstel kunnen doen.

Indien u dat wenst, kunnen wij ter plekke contact met Bank- en Geldadvies. Als jij een keus hebt gemaakt voor jouw auto naar wens dan nemen wij contact op om een passende kredietverstrekker te vinden via Bank- en Geldadvies. Dit is binnen 24 uur geregeld en er is vrijwel altijd een passende mogelijkheid. Geld lenen kost uiteraard geld.

Wil je een Peugeot kopen op afbetaling? Dan kunnen wij je op alle gebieden van dienst zijn!

1
Scan de code Open in browser