• Contact

Oude leaseauto kopen

Is het tijd voor een andere auto en bent u zich aan het oriënteren op het gebied van tweedehandsauto’s? Heeft u er al over nagedacht om een oude leaseauto te kopen en wilt u hier graag meer over weten? Het kopen van een oude leaseauto heeft wat voordelen en is erg populair. In dit artikel vertellen we u graag over het kopen van een oude leaseauto en alles wat daarbij hoort.

 

Wat is een oude leaseauto?

Een oude leaseauto of ex-leaseauto is een auto die enige tijd geleased is en daarna niet door de huurder definitief is overgenomen. Een ex-leaseauto is dus een auto die enkele jaren is gebruikt door een bestuurder en daarna klaar is om verkocht te worden. Het kopen van een ex-leaseauto heeft wat voordelen die ervoor zorgen dat mensen graag een oude leaseauto aanschaffen. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van occasions ofwel tweedehandsauto’s en hebben in ons assortiment vanzelfsprekend ook ex-leaseauto’s.

 

Voordelen van oude leaseauto kopen

Het kopen van een oude leaseauto heeft als voordelen onder andere:

 

  • Een oude leaseauto heeft in bijna alle gevallen nog maar één vorige eigenaar gehad. Voor veel mensen is dit een prettig gegeven aan een oude leaseauto.
  • Het onderhoud en eventuele reparaties aan een oude leaseauto wordt tijdens het leasecontract altijd gedaan door de verhurende partij. Dit heeft als voordeel dat het onderhoud aan een leaseauto altijd wordt gedaan door professionals en niet door zogenaamde beunhazen.
  • Oude leaseauto’s zijn vaak nog relatief jonge auto’s. Een leasecontract is doorgaans voor enkele jaren.

 

Oude leaseauto’s in ons assortiment

Wij hebben in en rondom onze showroom een groot aantal auto’s staan. Deze auto’s zijn voor een deel oude leaseauto’s, maar natuurlijk niet allemaal. Wat onze auto’s wel allemaal hebben is dat ze getest zijn op de 20 BOVAG-punten wat betreft onderhoud en betrouwbaarheid. Zo weet u dat u bij ons altijd een betrouwbare auto aanschaft.

 

Oude leaseauto kopen bij Van der Linden Auto’s

Wilt u graag een oude leaseauto kopen? Bent u benieuwd welke auto’s van ons oude leaseauto’s zijn? Om te weten welke auto’s wij hebben kunt u kijken op onze site, wanneer u wilt weten welke auto’s oude leaseauto’s zijn kunt u het beste even langskomen of contact met ons opnemen.

1
Scan de code Open in browser