• Contact

Onderhoudskosten auto berekenen

De onderhoudskosten van een auto zijn onderdeel van de variabele kosten van een wagen, ofwel de kosten die iedere maand weer kunnen verschillen. De ene keer moet u uw auto laten repareren en bent u meer onderhoudskosten kwijt, terwijl u de andere maand niet naar de garage hoeft en geen kosten hoeft te betalen voor het onderhoud. Omdat de onderhoudskosten van een auto variabel zijn, kan het lastig zijn om deze kosten te bepalen. In dit artikel leest u hoe u deze kosten toch kunt achterhalen.

De onderhoudskosten van uw wagen bepalen: twee mogelijkheden

Er zijn twee mogelijkheden om de kosten voor het onderhoud van uw voertuig te achterhalen. Ten eerste kunt u naar een specialist gaan, die u kan vertellen wat u maandelijks ongeveer moet betalen aan onderhoud als u uw wagen rijdt. Een andere mogelijkheid voor het achterhalen van de onderhoudskosten, is dat u een online tool gebruikt om deze kosten te berekenen. Deze online tools zijn niet zo betrouwbaar als een specialist, maar wel gemakkelijk om de kosten van het onderhoud te achterhalen.

Van der Linden auto’s: uw specialist en occasion handelaar

Van der Linden auto’s kan u niet alleen vertellen wat u maandelijks ongeveer aan het onderhoud van uw wagen moet betalen door de onderhoudskosten te berekenen, maar kan u ook een aantrekkelijk aanbod doen voor een nieuwe occasion. Ook kunnen zij u vertellen wat het verschil is in gebruik tussen een benzine en diesel auto. Daarnaast verkoopt Van der Linden auto's ook hybride auto's. Omdat Van der Linden auto’s zo veel occasions in het aanbod heeft, is de kans groot dat u bij dit autobedrijf een occasion vindt die bij u past. En bent u benieuwd wat de kosten voor het onderhoud van deze occasion zijn? Dan kan deze expert dit ook voor u berekenen, zodat u precies weet waar u aan toe bent als u deze wagen koopt.

Bekijk onze occasions

 

1
Scan de code Open in browser