• Contact

Occasions Zwolle

Bent u woonachtig in het mooie Zwolle en wilt u graag een nieuwe auto aanschaffen? Bent u op zoek naar een betrouwbare aanbieder van occasions bij u in Zwolle en omgeving? Dan bent u bij Van der Linden Auto’s aan het juiste adres. Wij verkopen occasions vanaf onze prachtige showroom in Hoogeveen. Vanuit Zwolle is dit voor u zo’n half uurtje rijden. Alles weten over ons en onze occasions? Lees dan vooral verder!
 

Van der Linden Auto’s: Occasions snel te bereiken vanaf Zwolle!

Aan het industrieterrein De Buitenvaart in Hoogeveen heeft Van der Linden Auto’s twee panden op steenworp afstand van elkaar. Een pand is onze showroom. Het andere pand is onze werkplaats voor reparaties, onderhoud en keuringen. Wanneer u zoekt naar een occasion dan zal u vooral benieuwd zijn naar onze showroom. Online kunt u natuurlijk al even ons assortiment bekijken. Wij hebben occasions van allerlei merken en vaak ook nog eens een uitgebreid aanbod. 
 
Als u in Zwolle woont dan kunt u onze occasions heel eenvoudig komen bekijken door de A28 richting richting Groningen te volgen en vervolgens over te gaan op de A37. De afslag waar u van de snelweg afgaat is Hoogeveen-Oost. Wanneer u van de snelweg af bent dan hoef u nog maar twee keer rechts en rijdt u erg eenvoudig naar onze showroom. Kind kan de was doen!
 

Occasions van Van der Linden Auto’s

Het assortiment aan occasions dat wij bieden schommelt door het jaar heen nogal, maar is eigenlijk altijd een behoorlijk aantal. Op onze site staan vrijwel altijd minstens 200 op u te wachten. U kunt op onze site heel eenvoudig rondkijken naar occasions en filteren op bepaalde merken, modellen, carrosserieën, kilometerstanden en prijzen. Zo kan u online kijken of er een voor u interessante occasions staat bij ons. Indien dit het geval is dan bent u natuurlijk van harte welkom om een proefrit te maken. 
 

Occasion kan vandaag al mee naar Zwolle met all-in rijklaar-pakket

Wanneer u een auto heeft gevonden waar u een goed gevoel bij hebt dan bent u dus van harte welkom voor een proefrit. Als de proefrit ook bevalt en u ervan overtuigd bent dat deze auto uw auto moet worden dan kunt u in vele gevallen deze occasions vandaag al meenemen naar Zwolle. Dit is niet altijd zo, maar al wel erg vaak gebeurt. 
 
Onze auto’s zijn all-in rijklaar. Dit betekent dat het voertuig is gecheckt, een geldige APK heeft, de vloeistoffen zijn gecontroleerd en bijgevuld en dat we het voertuig snel op uw naam kunnen zetten. Zo kan uw occasion dus vandaag al mee naar Zwolle. Tegen een meerprijs hebben wij nog aanvullende pakketten die nog meer te bieden hebben op gebied van service en gemak. Klik in ons menu op all-in rijklaar voor alle opties!
 

Van Zwolle naar Hoogeveen; niet alleen voor de occasions

Zoals gezegd is Van der Linden Auto’s meer dan alleen een showroom met occasions. Want naast een prachtige showroom met occasions waar ons deskundige personeel u graag helpt met eerlijk en goed advies, hebben wij ook Van der Linden Autoservice. Hier doen wij keuringen, tests, reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan auto’s. De occasions die u bij ons aanschaft is hier getest en bekeken. Maar ook auto’s die u wel of niet bij ons heeft gekocht kunt u hier laten keuren, repareren en onderhouden door ons. 
 
Op bezoek in Hoogeveen voor occasions
Wanneer u een occasions op onze site heeft gezien of als u gewoon eens wilt rondkijken dan bent u natuurlijk enorm welkom bij onze showroom in Hoogeveen. Vanuit Zwolle bent u dus binnen een half uurtje bij ons. Wilt u graag een afspraak met één van ons? Bel dan even voordat u langskomt. Dan plannen we uitgebreid de tijd voor u. 

1
Scan de code Open in browser