• Contact

Occasions vergelijken

Wie de beste occasion aan wil schaffen, moet verschillende voertuigen met elkaar vergelijken. Door auto's met elkaar te vergelijken vindt u niet alleen de goedkoopste occasion binnen een bepaalde prijsklasse, maar vindt u ook eenvoudiger een wagen die aan al uw eisen voldoet. Wanneer u uw huidige auto wilt inruilen op een occasion is het belangrijk dat de juiste keuze maakt. Meer over het vergelijken van wagens om de beste auto te kopen, leest u op deze pagina.

Occasions vergelijken: stappenplan

Als u naar het grote aanbod occasions van Van der Linden auto’s kijkt, lijkt het misschien lastig om wagens met elkaar te vergelijken. Toch hoeft dit helemaal niet moeilijk te zijn, want voor het vinden van de beste occasion hoeft u enkel onderstaande stappen te volgen. 

  • Stap 1: bepaal waar uw auto aan moet voldoen en wat uw budget is. Op deze manier weet u precies waar u naar op zoek bent.
  • Stap 2: zoek auto's die aan uw eisen voldoen of laat Van der Linden auto’s naar uw ideale auto zoeken.
  • Stap 3: kijk naar de specificaties van een wagen, zoals het merk, het model, de leeftijd en de schadehistorie. Doe dit per auto die op uw lijstje staat en streep de auto's weg die u toch niet aan wil schaffen.
  • Stap 4: bepaal welke auto u het mooist vindt. Dit is niet het belangrijkst, maar de uitstraling van de wagen moet zeker wel meegenomen worden in de vergelijking.
  • Stap 5: maak een proefrit in de auto's die nog op uw lijstje staan. Op basis van de proefrit en de laatste vergelijking, kiest u de auto die het beste bij u past.

Professionele hulp nodig bij het maken van de vergelijking?

Wilt u een occasions kopen in Drenthe en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vergelijken van occasions? Dan helpen de specialisten van Van der Linden auto’s u graag. Zij geven u niet alleen meer informatie over de verschillende tweedehands wagens in het aanbod, maar geven u ook graaf onafhankelijk en professioneel advies. Daarnaast zorgt Van der Linden auto's er ook voor dat u op de hoogte bent van de kosten voor aflevering van een auto. Op deze manier komt u in aanraking met de beste auto's, maar krijgt u ook de hulp die u nodig heeft bij het kiezen van de perfecte wagen.

Bekijk onze occasions 

 

1
Scan de code Open in browser