• Contact

Occasions Friesland

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Woont u in Friesland en zoekt u in uw eigen provincie of dichtbij Friesland naar occasions? Van der Linden Auto’s in Hoogeveen ligt dichtbij Friesland en is dé gespecialiseerde aanbieder van occasions in Noord-Nederland. Het aanbod van Van der Linden Auto’s is erg groot en dat geldt ook voor de deskundigheid, de mogelijkheden en de passie voor auto’s. Wilt u graag vanuit Friesland eens bij ons komen om naar occasions te kijken? Dat kan!
 


Van der Linden Auto’s in Hoogeveen: Snel occasions bekijken vanuit Friesland

Wanneer u in Friesland woont dan is het in de meeste gevallen niet lang rijden naar Hoogeveen. Of u nu in Harlingen, Dokkum, Workum of Sneek woont u bent altijd in een uur of soms nét wat meer bij ons in Hoogeveen. Wanneer u wat dichterbij de Drentse en/of Groningse provinciegrens woont dan is het vanaf uw huis naar Hoogeveen een fluitje van een cent. U vindt ons aan de Buitenvaart in Hoogeveen. Op dit industrieterrein hebben wij twee panden. De ene is onze showroom voor occasions en het andere pand is onze werkplaats voor reparatie, onderhoud en keuringen.
 

Betrouwbare occasions

Bij Van der Linden Auto’s gaan wij voor betrouwbaarheid. Wij hebben in ons assortiment vele verschillende auto’s. Om ervoor te zorgen dat de occasion die wij eventueel aan u zouden verkopen een betrouwbare auto is, keuren wij de auto voordat wij de auto te koop aanbieden. Wij testen de auto grondig. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om van onze rijklaar service gebruik te maken. Zo hebben wij verschillende pakketten waarbij wij u auto helemaal reinigen, voorzien van brandstof en andere service. Zo kan u direct gaan genieten van uw nieuwe vervoersmiddel.
 

Aanbod van Van der Linden Auto’s

Wij zijn gespecialiseerd in occasions. Wij richten ons niet op specifieke merken, maar hebben vele auto’s in ons assortiment. 9/10 auto’s die u op de snelweg tegenkomt zou u ook zomaar bij ons in het assortiment kunnen treffen. Doorgaans hebben wij altijd wel 200 of zelfs nog meer occasions in of bij onze showroom staan. Dit schommelt natuurlijk wel, maar voor ons actuele aanbod kunt u altijd even rondneuzen op onze site.
 

Naar Hoogeveen vanuit Friesland voor occasions

Heeft u een occasion op onze website gezien die u graag eens in het echt zou willen bekijken? Of zou u graag gewoon is willen rondkijken in en bij onze showroom? U kunt een afspraak met ons maken zodat een medewerker van ons de tijd voor u kan inplannen, maar u bent ook welkom om gewoon eens even te komen kijken.

1
Scan de code Open in browser