• Contact

Occasions Coevorden

Het aanschaffen van een nieuwe auto is geen eenvoudige klus. Zo moet de nieuwe auto aan al uw eisen voldoen, maar heeft u vaak ook te maken met een bepaald budget voor uw nieuwe voertuig. Van der Linden auto's helpt u graag een hoogwaardige auto te vinden die aan al uw eisen voldoet en bovendien binnen uw budget valt. Wij verkopen hoge kwaliteit occasions van diverse merken, die u voor een zeer aantrekkelijke prijs mee naar huis mag nemen.

Auto inruilen? Het is mogelijk

Heeft u op dit moment al een auto in uw bezit en wilt u deze auto kwijt als u een nieuw voertuig koopt? Dan hoeft u de auto niet zelf te verkopen. Van der Linden auto's verkoopt namelijk niet alleen auto's, maar koopt ook auto’s. U biedt uw oude auto aan bij het kopen van een occasion uit ons aanbod en wij geven u hier een bepaalde inruilwaarde voor. Deze inruilwaarde wordt van de aankoopprijs van uw occasion af gehaald, zodat u een flinke korting krijgt.

Is uw oude auto net zo veel waard als uw occasion van Van der Linden auto's? Dan krijgt u dit voertuig zomaar mee. Is de oude auto meer waard, dan maakt u zelfs winst. U bent van uw oude auto af en krijgt meteen een aantrekkelijke korting op uw nieuwe wagen.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar onze showroom

Wij hebben een grote showroom met verschillende soorten occasions in Hoogeveen, in de directe omgeving van Coevorden. Door onze showroom in Hoogeveen te bezoeken, kunt u ons aanbod tweedehands auto’s bekijken, vragen stellen aan onze medewerkers en eventueel zelfs een of meerdere proefritten maken. Meer weten over ons aanbod auto’s? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag.

1
Scan de code Open in browser