• Contact

Occasions budget

Bent u op zoek naar een nieuwe auto en wilt u graag een betrouwbare occasions kopen die binnen uw budget valt? Zoekt u naar tweedehandsauto’s voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Van der Linden Auto’s in Hoogeveen op de goede plek. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan occasions en kunnen u een scherpe prijs bieden. De keuze is reuze en de mogelijkheden zijn groot. Zo helpen wij bij de financiering, is inruil natuurlijk mogelijk en voorzien wij u geheel vrijblijvend van advies op maat.

 

Occasion specialist Van der Linden Auto’s 

Een occasion is een ander woord voor een tweedehandsauto. Wij hebben een ruim aanbod aan occasions dat door het jaar heen veelvuldig schommelt. Wekelijks wordt ons aanbod op de site ververst en zo ziet u dus altijd een actueel aanbod van welke auto’s wij hebben staan in en rondom onze showroom. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van occasions, doen dit dan ook al jarenlang en testen al onze auto’s op maar liefst 20 BOVAG-punten alvorens wij een auto te koop aanbieden.

 

Altijd een occasions binnen uw budget

Zoekt u naar een occasions binnen uw budget? Wij hebben auto’s in verschillende prijsklassen en willen u graag een voorstel op maat doen wat betreft het inruilen van de auto die u al heeft. Op onze site kunt u al onze occasions bekijken en heel eenvoudig filteren op occasions binnen uw budget. Ziet u een auto in uw budget en wilt u hier graag een voorstel inclusief inruil voor ontvangen? Ook dat gaan heel eenvoudig. Klik op de auto en vervolgens op ‘inruilvoorstel aanvragen’ en u ontvangt spoedig een reactie van ons. Zo kunt u kijken of de auto past in uw budget.

 

Wat kost een occasion?

Het kopen van een occasion is altijd voordeliger dan het kopen van een nieuwe auto. Mits de auto’s enigszins overeenkomen qua type & formaat uiteraard. Occasions zijn er voor hele scherpe prijzen van €5.000 of lager, maar ook voor enkele tienduizenden euro’s. Het is maar net wat uw budget is en wat u vereist aan een auto.  

1
Scan de code Open in browser