• Contact

Occasion lease Meppel

Een occasion is veel goedkoper dan een nieuwe auto, maar wij begrijpen dat veel mensen niet al hun spaargeld in een tweedehands auto willen steken. Daarom bieden wij onze occasions niet alleen aan met een standaard koopovereenkomst, maar ook met een leaseovereenkomst. Dit betekent dat u de auto's van Van der Linden auto's uit Hoogeveen ook kunt leasen. 

Financial lease bij Van der Linden auto's

Least u een van onze auto's, dan doet u dit door middel van een financial leasecontract. Volgens dit contract betaalt u iedere maand een vast bedrag voor uw auto, tot de looptijd van uw contract voorbij is. Direct na het tekenen van het contract, is de auto al van u. Volgens het financial leasecontract bent u namelijk direct de economische en juridische eigenaar van de auto. 

De mogelijkheden van financial lease

Het afsluiten van een financial leasecontract brengt diverse mogelijkheden met zich mee. Ten eerste kiest u zelf wat voor soort auto u wil leasen. Hierbij kunt u kiezen uit een standaard personenauto, maar ook uit een bedrijfswagen. Daarnaast kiest u zelf wat de duur van uw leasecontract moet zijn. Hierbij kiest u uit een contractduur van 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden en 60 maanden. Omdat de contractduur de maandelijkse kosten van uw leaseovereenkomst bepaalt, kunt u deze kosten ook indirect beïnvloeden. Wilt u de maandelijkse kosten bijvoorbeeld zo laag mogelijk houden, dan neemt u een overeenkomst van 60 maanden.

 

Wilt u meer weten over het leasen van een occasion bij Van der Linden auto's? Neem dan contact met ons op. Wilt u de occasions uit ons grote aanbod een keer in het echt zien? Kom dan vanuit Meppel naar Hoogeveen, want in deze woonplaats vindt u onze showroom met al onze occasions.

1
Scan de code Open in browser