• Contact

Occasion lease Hollandscheveld

Van der Linden auto's heeft een groot aanbod hoge kwaliteit occasions, van diverse gerenommeerde automerken. U kunt een van onze occasions rijden door de wagen aan te schaffen, maar wij bieden ook financial leasecontracten voor onze auto's aan. Meer over het leasen van een tweedehands auto bij Van der Linden auto's, leest u op deze pagina. 


Hoe werkt het leasen van een auto?

Least u een occasion, dan sluit u een financial leaseovereenkomst af. In deze overeenkomst staat wat u maandelijks moet betalen voor uw auto, maar ook hoe lang u dit moet doen (wat de contractduur is). Na het tekenen van uw contract, bent u direct de eigenaar van de auto. U kunt de wagen direct meenemen en betaalt vervolgens gewoon uw maandelijkse leasebedrag.

De maandelijkse kosten van financial lease

De maandelijkse kosten die u moet betalen voor het leasen van een tweedehands auto, zijn afhankelijk van diverse factoren. Ten eerste worden de kosten bepaald door de wagen die u rijdt. De ene auto is nu eenmaal duurder dan de andere auto en dit wordt ook doorberekend in uw leasekosten. Daarnaast zijn uw kosten afhankelijk van de looptijd van uw leaseovereenkomst. Neemt u een overeenkomst met een looptijd van 60 maanden, dan heeft u langer de tijd om de kosten van uw auto terug te betalen. Dit betekent dat u maandelijks minder kwijt bent dan wanneer u bijvoorbeeld een contract van 24 maanden neemt.

Onze occasions bekijken of een proefrit maken? Kom naar Hoogeveen

Wilt u een tweedehands auto leasen bij Van der Linden auto's en bent u benieuwd naar ons aanbod? Kijk dan op onze website of kom vanuit Hollandscheveld naar onze showroom in Hoogeveen. Meer weten over de occasion lease? Neem dan contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser