• Contact

Occasion lease Emmen

Van der Linden auto's heeft een groot aanbod hoge kwaliteit occasions. U kunt een occasion bij ons kopen door het totale aankoopbedrag van de auto direct te voldoen, maar wij begrijpen dat dit niet voor iedereen mogelijk is. Mensen die het aankoopbedrag van hun tweedehands auto niet direct willen of kunnen voldoen, kunnen bij Van der Linden auto's terecht voor financial lease. 

Wat is een financial leasecontract?

Een financial leasecontract is een contract dat u afsluit om een van onze occasions mee naar huis te kunnen nemen, zonder het aankoopbedrag van de occasion direct te betalen. Het contract heeft een bepaalde loopduur en gedurende deze loopduur, betaalt u iedere maand een vast bedrag voor uw auto. 

De voordelen van financial lease

Een groot voordeel van het afsluiten van een financial leasecontract ten opzichte van de andere leasecontracten, is het feit dat u bij deze leasevorm direct de economisch eigenaar van de auto bent. Het is dus niet zo dat de auto in ons bezit blijft tot u de wagen heeft afbetaald, want de wagen komt direct op uw naam te staan. Daarnaast profiteert u bij het leasen van een auto van het beste onderhoud. De onderhoudsbeurten voor uw wagen zitten namelijk ook in het leasecontract in begrepen.

 

Het laatste voordeel van het leasen van een auto, is dat u de mooiste wagen kunt rijden zonder dat u al uw spaargeld kwijt bent. Voor ondernemers is dit ook een voordeel, want zij hebben geen liquiditeitsverlies en kunnen toch de mooiste auto rijden. 

Nieuwsgierig naar onze auto's? Kom naar Hoogeveen

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze occasions om te leasen? Kom dan vanuit Emmen naar onze showroom in Hoogeveen en bekijk al onze auto's. Vragen? Neem dan contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser