• Contact

Occasion lease Coevorden

U kunt ervoor kiezen uw occasion te kopen, maar bij Van der Linden auto’s is het tevens mogelijk een tweedehands auto te leasen. Dit betekent dat u het aankoopbedrag van de auto niet direct betaalt, maar maandelijks aflost. Als u de auto aan het aflossen bent, mag u uiteraard al wel in het voertuig rijden.

Bekijk onze occasions

De voordelen van occasion lease

Het leasen van een auto brengt diverse voordelen met zich mee. Het grootste voordeel van het leasen van een auto, is het feit dat u de aankoopprijs van het voertuig niet in één keer hoeft te betalen. Dit betekent dat u uw spaargeld gewoon op uw rekening kan laten staan, maar dat u wel een nieuwe auto kunt rijden. 

 

Een ander voordeel van het leasen van een auto, is dat u gewoon de eigenaar van het voertuig bent. Dit is niet bij alle leasevormen het geval, maar Van der Linden auto’s werkt met het model van financial lease. Volgens deze leasevorm bent u wel direct eigenaar van de auto.

Een auto leasen als ondernemer

U kunt een auto leasen als particulier, maar Van der Linden auto’s verstrekt ook leaseauto's aan ondernemers. Rijdt u een leaseauto, dan hoeft u zich geen zorgen te maken om uw balans. De aanschafprijs van het voertuig wordt namelijk niet in zijn geheel van uw balans af gehaald. Ook profiteert u als ondernemer van aantrekkelijke fiscale voordelen, waaronder de investerings- en renteaftrek. 

 

Meer weten over het leasen van een auto? Neem dan contact met ons op. Wilt u zien welke auto’s u bij ons kunt leasen? Kom dan langs in onze showroom, die gevestigd is in Hoogeveen. Woont of werkt u in Coevorden, dan bent u in een mum van tijd in Hoogeveen.

 

1
Scan de code Open in browser