• Contact

Occasion lease Beilen

U kunt uw occasion van Van der Linden auto's in één keer betalen, maar het is ook mogelijk om de wagen te leasen. Dit betekent dat u de kosten van het voertuig niet in één keer hoeft te voldoen, maar maandelijks mag betalen. Ondertussen bent u wel de eigenaar van de auto, want uw tweedehands auto van Van der Linden auto's komt direct op uw naam te staan. U kunt een auto leasen als particulier, maar ook als ondernemer. 

De voordelen van occasion lease

Het leasen van een tweedehands auto bij Van der Linden auto's brengt enkele voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen van het leasen van een voertuig, zijn de volgende:

  • U kunt een mooie, veilige en comfortabele auto rijden, zonder dat u de aankoopkosten van het voertuig direct moet betalen. Als ondernemer heeft u geen liquiditeitsverlies, als particulier kunt u gewoon uw spaargeld op de rekening houden.
  • U bent economisch eigenaar van de auto: de wagen staat op uw naam.
  • U weet waar u aan toe bent. Het te betalen leasebedrag wordt van tevoren afgesproken, net zoals de rente.
  • U kunt de looptijd van het leasecontract zelf bepalen. 
     

Verder profiteert u als ondernemer van het feit dat u gebruik kunt maken van de investerings- en renteaftrek bij het leasen van een auto. Omdat deze aftrekposten hoog zijn, kunt u veel geld besparen. 

Auto leasen in Beilen? Breng ons een bezoek in Hoogeveen

Wilt u een (bedrijfs)auto leasen bij Van der Linden auto's? Kom dan langs in onze showroom in Hoogeveen en bekijk ons totale aanbod tweedehands auto's om te leasen. Vragen over onze auto's, het leasen van een auto of het leasecontract van Van der Linden auto's? Neem dan contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser