• Contact

Occasion lease Assen

Door een tweedehands auto aan te schaffen in plaats van een gloednieuw voertuig, kunt u veel geld besparen. Neemt u deze auto dan ook nog in uw bezit door een leasecontract te tekenen, dan heeft u helemaal geen liquiditeitsverlies. In dit geval betaalt u namelijk maandelijks een vast bedrag voor de auto en kunt u uw spaargeld dus gewoon op uw rekening laten staan. Van der Linden auto's uit Hoogeveen heeft leaseauto's voor particulieren en leaseauto's voor ondernemers, allemaal van hoge kwaliteit.

Een auto leasen bij Van der Linden auto's

Van der Linden auto's heeft een groot aanbod hoogwaardige occasions. U kunt uw favoriete tweedehands auto uit onze showroom aanschaffen door het aankoopbedrag gewoon te betalen, maar het is ook mogelijk om de auto te leasen. In dit geval tekent u een leasecontract voor bepaalde tijd, om vervolgens gedurende de looptijd van het contract iedere maand een vast bedrag te betalen. U bent direct economisch eigenaar van de auto, maar u hoeft de auto niet direct te betalen.

De occasion lease: ook voor ondernemers

Particulieren kunnen bij ons terecht voor het leasen van een occasion, maar wij hebben ook prachtige bedrijfsauto's in onze showroom staan. U kunt uw bedrijfsauto in één keer betalen, maar dan lijdt u wel liquiditeitsverlies. Least u de auto, dan kunt u de wagen direct meenemen zonder dat u een negatieve bedrijfsbalans krijgt. 

 

Wilt u meer weten over het leasen van een auto? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden. Heeft u interesse in het leasen van een auto en wilt u onze auto's komen bekijken? Kom dan vanuit Assen naar onze showroom in Hoogeveen of kijk op onze website, want hier kunt u al onze auto's zien.

1
Scan de code Open in browser