• Contact

Occasion lease auto kopen

Een leaseauto is een wagen die aangeboden wordt volgens een leasecontract. Dit is een tijdelijk contract, die de autobezitter verplicht een bepaald bedrag per maand te betalen om een leaseauto te mogen rijden. Loopt het leasecontract af, dan kan de betreffende wagen niet meer als nieuw aangeboden worden. Dit betekent dat het afsluiten van een nieuw leasecontract niet meer mogelijk is en de wagen wordt aangeboden op de occasionmarkt. Van der Linden auto's verkoopt de beste, mooiste en populairste tweedehands leaseauto's van dit moment. Door een van onze ex lease auto's te kopen, kunt u in een prachtig voertuig rijden zonder hier veel voor te betalen. 

Hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Wij verkopen hoge kwaliteit occasions, waaronder voormalige leaseauto's, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Koopt u een van de voertuigen uit onze showroom in Hoogeveen, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. U koopt een hoogwaardig voertuig, zonder dat u uw spaargeld kwijt bent. Zelfs als u een luxe gezinswagen van een A-merk wil aanschaffen, bent u bij ons nooit veel geld kwijt. 

Het is tevens mogelijk om een tweedehands bedrijfsauto te kopen in onze showroom in Hoogeveen. Wilt u niet te veel geld uitgeven aan een bedrijfsauto, maar wilt u wel een hoogwaardig voertuig rijden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Geld besparen? Ruil uw voertuig in bij Van der Linden auto's

Bij het aanschaffen van een voormalige lease auto, kunt u ervoor kiezen uw voertuig in te ruilen. Hier krijgt u uiteraard een aantrekkelijke inruilwaarde voor terug, die verrekend wordt met de kosten van uw occasion. Wilt u meer weten over het inruilen van uw voertuig of heeft u een andere vraag? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op.

Bekijk onze occasions

 

1
Scan de code Open in browser