• Contact

Volvo occasion kopen

Rijdt uw auto niet meer lekker, moet u regelmatig met uw auto naar de garage of vindt u het voertuig er simpelweg niet meer goed uit zien? Dan kunt u in een nieuwe auto investeren. Door een occasion te kopen bij Van der Linden auto’s, kunt u een geweldige auto rijden zonder al uw spaargeld in uw nieuwe voertuig te moeten investeren.

Bekijk onze bedrijfswagens

Een tweedehands auto van hoge kwaliteit

 Van der Linden auto’s verkoopt enkel occasions van uitstekende kwaliteit. Ook onze Volvo auto’s zijn goed gecontroleerd én goedgekeurd door ervaren monteurs. Voldoet een auto niet aan onze strenge eisen, dan wordt deze niet door ons verkocht. Ook als wij twijfelen over de tellerstand van een auto, wordt de auto niet verkocht in onze showroom. Zo heeft u bij Van der Linden auto’s de garantie dat u een goede investering doet.

Financiering door Van der Linden auto’s

Wilt u niet al uw spaargeld uitgeven aan een prachtige occasion, maar vindt u het zonde de auto te laten staan in onze showroom? Dan kunnen wij u helpen een lening voor de auto aan te vragen. U kunt het volledige bedrag van de auto lenen, maar uiteraard is gedeeltelijke financiering door een kredietverstrekker ook mogelijk. Van der Linden auto’s ondersteunt u waar nodig, zonder financieel belang.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze Volvo occasions, de kwaliteit van onze auto’s of het (gedeeltelijk) financieren van uw aankoop? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, maar ook via de website. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom in Hoogeveen, om hier uw vragen over onze occasions of de financiering door Van der Linden auto’s te stellen.

1
Scan de code Open in browser