• Contact

Toyota occasion kopen

De auto’s van Toyota zijn van uitstekende kwaliteit, maar helaas zijn de auto’s niet goedkoop. Wilt u een auto van dit gerenommeerde automerk rijden, maar vindt u de gloednieuwe auto’s van Toyota iets te duur? Dan kunt u ervoor kiezen een occasion te kopen. Van der Linden auto’s uit Hoogeveen heeft vele hoogwaardige occasions van uw favoriete automerk in het aanbod.

Bekijk onze bedrijfswagens

Van der Linden auto’s: gegarandeerd kwaliteit

Koopt u een tweedehands auto bij een particulier, dan heeft u niet de garantie dat u een kwalitatief hoogwaardige auto koopt. Bij Van der Linden auto’s heeft u deze garantie wel. In onze showroom in Hoogeveen vindt u enkel auto’s die goed nagekeken zijn, geen verborgen gebreken hebben en de juiste tellerstand tonen. Koopt u een occasion uit onze showroom, dan heeft u de garantie dat u een goede investering doet.

Uw auto inruilen bij Van der Linden auto’s

Gaat u uw huidige voertuig niet meer gebruiken als u een tweedehands auto bij Van der Linden auto’s gaat aanschaffen? Dan kunt u deze auto net zo goed inruilen. Afhankelijk van de dagwaarde van uw auto, krijgt u hier een bepaalde inruilwaarde voor terug. Deze inruilwaarde wordt verrekend met de kosten van uw tweedehands auto. Dit betekent dat u korting krijgt en tegelijkertijd van uw oude auto af bent.

Benieuwd naar ons aanbod? Kijk op de website

U kunt onze showroom in Hoogeveen bezoeken als u onze occasions wil zien, maar ons totale aanbod wordt ook op de website getoond. Heeft u de auto’s op de website bekeken en heeft u een vraag over een specifiek voertuig? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, om uw vraag te laten beantwoorden.

1
Scan de code Open in browser