Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Toyota occasion kopen

De auto’s van Toyota zijn van uitstekende kwaliteit, maar helaas zijn de auto’s niet goedkoop. Wilt u een auto van dit gerenommeerde automerk rijden, maar vindt u de gloednieuwe auto’s van Toyota iets te duur? Dan kunt u ervoor kiezen een occasion te kopen. Van der Linden auto’s uit Hoogeveen heeft vele hoogwaardige occasions van uw favoriete automerk in het aanbod.

Bekijk onze bedrijfswagens

Van der Linden auto’s: gegarandeerd kwaliteit

toyotaKoopt u een tweedehands auto bij een particulier, dan heeft u niet de garantie dat u een kwalitatief hoogwaardige auto koopt. Bij Van der Linden auto’s heeft u deze garantie wel. In onze showroom in Hoogeveen vindt u enkel auto’s die goed nagekeken zijn, geen verborgen gebreken hebben en de juiste tellerstand tonen. Koopt u een occasion uit onze showroom, dan heeft u de garantie dat u een goede investering doet.

Uw auto inruilen bij Van der Linden auto’s

Gaat u uw huidige voertuig niet meer gebruiken als u een tweedehands auto bij Van der Linden auto’s gaat aanschaffen? Dan kunt u deze auto net zo goed inruilen. Afhankelijk van de dagwaarde van uw auto, krijgt u hier een bepaalde inruilwaarde voor terug. Deze inruilwaarde wordt verrekend met de kosten van uw tweedehands auto. Dit betekent dat u korting krijgt en tegelijkertijd van uw oude auto af bent.

Benieuwd naar ons aanbod? Kijk op de website

U kunt onze showroom in Hoogeveen bezoeken als u onze occasions wil zien, maar ons totale aanbod wordt ook op de website getoond. Heeft u de auto’s op de website bekeken en heeft u een vraag over een specifiek voertuig? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, om uw vraag te laten beantwoorden.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!