• Contact

Suzuki occasion kopen

Bent u groot fan van het automerk Suzuki, maar vindt u de gloednieuwe auto’s van deze bekende fabrikant te duur? Dan kunt u een occasion van dit merk aanschaffen. In het grote aanbod occasions bij Van der Linden auto’s vindt u ook diverse voertuigen van uw favoriete automerk.
Bekijk onze bedrijfswagens

Een occasion voor iedereen

Van der Linden auto’s vindt het belangrijk dat iedereen kan slagen bij het kopen van een tweedehands auto. Daarom verkopen wij vele soorten occasions, in diverse prijsklassen. U kunt bij ons terecht als u een echte gezinsauto wil kopen, maar ook als een kleine auto aan wil schaffen om in het drukke stadscentrum te gebruiken of als u een zakelijke auto wil aanschaffen. Door ons grote aanbod tweedehands auto’s, vindt u altijd wel een auto die bij u past.

Occasions van hoge kwaliteit

Alle occasions op de website en in onze showroom zijn van hoge kwaliteit. Dit komt omdat wij een auto alleen verkopen als dit voertuig aan onze strenge eisen voldoet. Koopt u een tweedehands auto bij Van der Linden auto’s, dan weet u zeker dat u in kwaliteit investeert.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze showroom in Hoogeveen

Bent u benieuwd welke occasions wij op dit moment verkopen? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Hoogeveen. En heeft u geen zin om naar Hoogeveen te rijden? Dan bekijkt u ons huidige aanbod occasions gewoon op de website. Per auto ziet u niet alleen duidelijke foto's, maar leest u ook een uitgebreide productomschrijving. Ziet u een auto die u mooi vindt, dan bent u altijd welkom in onze showroom.
 
Heeft u een vraag over een auto op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden.

1
Scan de code Open in browser