Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Skoda occasion kopen Hoogeveen

Auto’s van het merk Skoda zijn van hoge kwaliteit, rijden erg comfortabel en hebben vaak een sportieve uitstraling. U kunt een nieuwe auto van dit merk kopen, maar u kunt er ook voor kiezen een occasion aan te schaffen. Heeft u een minder groot budget of vindt u het zonde al uw spaargeld aan een auto uit te geven? Dan raden wij u aan een tweedehands auto aan te schaffen.

Bekijk onze occasions

Diverse modellen van uw favoriete merk

SkodaDoor de jaren heen heeft het Tsjechische merk Skoda verschillende automodellen op de markt gebracht. Enkele van deze modellen hebben wij in onze showroom staan. Zo kunt u bij ons de Superb 1.4 kopen, maar ook de Superb 1.6. En houdt u meer van het design van de Octavia? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres, want ook dit model vindt u in onze showroom. Verder verkopen wij ook regelmatig de modellen als de Roomster.

Voor ieder wat wils

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan slagen in onze showroom in Hoogeveen. Daarom verkopen wij auto’s in diverse prijsklassen, uit verschillende bouwjaren. U kunt bij Van der Linden auto’s een jongere occasion uit 2015 kopen, maar ook een ouder model uit 2008. Wilt u best wat meer geld uitgeven aan uw auto, dan gaat u voor een nieuwer model. Wilt u juist geld besparen, dan koopt u een oudere tweedehands auto. Alle auto’s in onze showroom zijn van uitstekende kwaliteit.

Ons aanbod occasions bekijken

U kunt ons aanbod occasions bekijken in onze showroom in Hoogeveen, maar ook op onze website. Heeft u een vraag over een auto die u op onze website heeft gezien? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!