• Contact

Skoda occasion kopen

Wilt u een nieuwe auto kopen van het gerenommeerde merk Skoda, dan moet u hier flink wat geld in investeren. Koopt u een tweedehands auto, dan kunt u een mooie auto rijden zonder een grote investering te hoeven doen. Een occasion is namelijk altijd goedkoper dan een nieuwe auto, ook als de tweedehands auto nog helemaal niet zo oud is.
Bekijk onze bedrijfswagens

Een occasion die bij u past

Van der Linden auto’s verkoopt occasions van diverse gerenommeerde merken, waaronder ook Skoda. Wij helpen u graag een auto te vinden die bij u past. U geeft aan wat voor auto u zoekt en wij gaan voor u aan de slag. Na het maken van meerdere proefritten in diverse auto’s, weet u precies welke tweedehands auto uw nieuwe voertuig moet worden.

Korting op uw aankoop? Ruil uw auto in

Een tweedehands auto is al goedkoper dan een nieuwe auto, maar u kunt nog meer geld besparen op uw voertuig van Van der Linden auto’s. Dit doet u door uw huidige auto in te ruilen bij het kopen van een tweedehands auto. De inruilwaarde die u voor uw auto krijgt, is afhankelijk van de dagwaarde van het voertuig. Door uw auto in te ruilen, kan uw korting oplopen tot enkele duizenden euro’s.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar de auto’s in ons aanbod? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen. Hier kunt u alle auto’s in ons aanbod bekijken. Ook kunt u een proefrit maken in de auto die u beter wil leren kennen. Wilt u meer weten over ons aanbod occasions, voor u onze showroom in Hoogeveen bezoekt? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen, want wij beantwoorden uw vragen graag.

1
Scan de code Open in browser