• Contact

Renault occasion kopen

Is uw auto echt aan vervanging toe? Dan bent u bij Van der Linden auto’s aan het juiste adres. Wij horen graag wat voor auto u zoekt, zodat wij deze aan u kunnen verkopen. Niet voor een hoge prijs, maar voor aantrekkelijk lage kosten. En bent u het gewend een Renault te rijden? Dan is dit geen probleem, want wij verkopen ook auto’s van dit merk.

Bekijk onze occasions

 
Een veilige, comfortabele en mooie tweedehands auto

Van der Linden auto’s verkoopt enkel auto’s van hoge kwaliteit. Ook onze Renault occasions zijn veilig, rijden comfortabel en zien er netjes uit. En heeft u specifieke eisen voor uw auto, bijvoorbeeld dat deze ruim genoeg moet zijn voor uw gezin? Dan helpen wij u graag de perfecte occasion te zoeken. Door ons grote aanbod tweedehands auto’s, is er een geschikte auto voor iedereen. 

Auto’s in diverse prijsklassen

Wij verkopen auto’s in diverse prijsklassen. Dit doen we niet voor niets, maar om ervoor te zorgen dat iedereen kan slagen in onze showroom. Het maakt niet uit wat voor budget u heeft, want iedereen kan een auto kopen bij Van der Linden auto’s. Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod tweedehands auto’s? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen of neem een kijkje op onze website.

Van der Linden auto’s: uw auto specialist uit Hoogeveen

Van der Linden auto’s heeft al jaren ervaring in het vak en kan zich met recht een auto specialist noemen. Wilt u uw tweedehands auto bij een betrouwbare partij kopen? Dan kunt u bij Van der Linden auto’s terecht. Meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze organisatie.

1
Scan de code Open in browser