Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Peugeot occasion kopen Hoogeveen

Het Franse automerk Peugeot is al sinds het jaar 1810 gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige auto’s. Denk hierbij aan ruime en praktische gezinsauto’s, maar ook aan zakelijke voertuigen en kleine auto’s die ideaal zijn als u in het centrum van een drukke stad woont. Vindt u een nieuwe auto van dit merk iets te duur? Dan gaat u naar de showroom van Van der Linden auto’s in Hoogeveen om een tweedehands auto van het Franse merk te kopen.

Bekijk onze occasions

Ons actuele aanbod Peugeot occasions

PegueIn onze showroom vindt u meerdere auto’s van uw favoriete merk. Denk hierbij aan de 508, maar ook aan de 308, de 2008 en de 3008. Afhankelijk van uw eisen, wensen, verwachtingen en budget kiest u zelf een occasion die perfect bij u past. Wilt u een grotere gezinsauto kopen, dan is de 3008 of de 2008 perfect voor u. Bent u op zoek naar een degelijke auto die u mee kunt nemen als u bij klanten op bezoek gaat, dan kunt u de 508 of 308 kopen. Wij helpen u graag de beste auto te vinden in onze showroom, ook als u niet zo goed weet waar u naar op zoek bent. 

Van der Linden auto’s: ervaren, betrouwbaar én goedkoop

Van der Linden auto’s is uw ervaren, betrouwbare en professionele occasiondealer uit het noorden van het land. Onze auto’s zijn van uitstekende kwaliteit, maar worden wel voor een aantrekkelijke prijs verkocht. Zo profiteert u bij Van der Linden auto’s van de beste prijs-kwaliteitverhouding: welke auto u ook koopt.

Wilt u meer weten over ons aanbod occasions of een specifieke auto die wij verkopen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!