• Contact

Peugeot occasion kopen

Wilt u een Peugeot occasion kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Van der Linden auto’s uit Hoogeveen. In onze showroom vindt u occasions van merken als Mercedes, BMW en Fiat, maar ook van uw favoriete automerk. En door ons grote aanbod tweedehands auto’s, vindt u altijd wel een auto die aan uw eisen voldoet en bovendien binnen uw budget valt.

Bekijk onze occasions

 
Een Peugeot occasion van een betrouwbare dealer

Van der Linden auto’s is een betrouwbare, professionele en ervaren dealer uit Hoogeveen. Koopt u uw tweedehands auto bij ons, dan weet u zeker dat u een hoge kwaliteit auto mee naar huis neemt. U kunt uw tweedehands auto ook bij een particulier kopen, maar dan heeft u deze garantie niet. Ook wordt u bij een particulier niet geadviseerd door een professional, als u uw tweedehands auto koopt.

Uw spaargeld behouden? Lease een auto

Wilt u een mooie auto rijden, maar wilt u niet al uw spaargeld uitgeven aan een nieuw voertuig? Dan kunt u uw auto leasen. Door uw auto te leasen, betaalt u iedere maand de kosten van de auto. Uw spaargeld blijft op uw rekening staan, maar u kunt wel een mooie auto rijden. Van der Linden auto’s sluit graag een leasecontract voor u af, zodat ook u een mooie auto kunt leasen.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over ons aanbod occasions, het leasen van een auto of onze andere services? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag door uw vragen te beantwoorden. Bent u benieuwd welke tweedehands auto’s van uw favoriete merk wij op dit moment in de aanbieding hebben? Dan kijkt u op onze website of bezoekt u onze showroom in Hoogeveen.

1
Scan de code Open in browser