Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Peugeot occasion kopen

Wilt u een Peugeot occasion kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Van der Linden auto’s uit Hoogeveen. In onze showroom vindt u occasions van merken als Mercedes, BMW en Fiat, maar ook van uw favoriete automerk. En door ons grote aanbod tweedehands auto’s, vindt u altijd wel een auto die aan uw eisen voldoet en bovendien binnen uw budget valt.

Bekijk onze occasions

peugeot-occasion-van-der-lindenEen Peugeot occasion van een betrouwbare dealer

Van der Linden auto’s is een betrouwbare, professionele en ervaren dealer uit Hoogeveen. Koopt u uw tweedehands auto bij ons, dan weet u zeker dat u een hoge kwaliteit auto mee naar huis neemt. U kunt uw tweedehands auto ook bij een particulier kopen, maar dan heeft u deze garantie niet. Ook wordt u bij een particulier niet geadviseerd door een professional, als u uw tweedehands auto koopt.

Uw spaargeld behouden? Lease een auto

Wilt u een mooie auto rijden, maar wilt u niet al uw spaargeld uitgeven aan een nieuw voertuig? Dan kunt u uw auto leasen. Door uw auto te leasen, betaalt u iedere maand de kosten van de auto. Uw spaargeld blijft op uw rekening staan, maar u kunt wel een mooie auto rijden. Van der Linden auto’s sluit graag een leasecontract voor u af, zodat ook u een mooie auto kunt leasen.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over ons aanbod occasions, het leasen van een auto of onze andere services? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag door uw vragen te beantwoorden. Bent u benieuwd welke tweedehands auto’s van uw favoriete merk wij op dit moment in de aanbieding hebben? Dan kijkt u op onze website of bezoekt u onze showroom in Hoogeveen.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!