• Contact

Peugeot bedrijfsauto kopen Hoogeveen

Wilt u een nieuwe bedrijfsauto aanschaffen? Dan kunt u een gloednieuwe auto kopen, maar dit ziet u wel duidelijk op uw balans. Wilt u een mooie auto aanschaffen zonder een groot balans van de omzet af te moeten halen, dan koopt u een tweedehands auto voor de zaak. Van der Linden auto’s verkoopt hoogwaardige auto’s voor uw bedrijf, ook van het merk Peugeot.

Bekijk onze bedrijfswagens

Een bedrijfsauto die bij u past

Wij helpen u graag een zakelijke auto te vinden die bij u past. Zoekt u een zakelijke auto die u ook als gezinsauto kunt gebruiken? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Zoekt u een ruime auto die u echt als praktische auto binnen het bedrijf wil gebruiken, dan kunnen wij u ook zeker helpen. Geef aan wat uw eisen, wensen en verwachtingen zijn en wij zoeken een mooie occasion binnen uw budget.

Een auto leasen bij Van der Linden auto’s

Het is ook mogelijk uw occasion te leasen. In dit geval betaalt u de totale aanschafkosten maandelijks, niet in één keer. Omdat wij meerdere leasecontracten aanbieden, is er altijd wel een contract dat bij u past.

Uw auto inruilen voor korting

Wilt u korting op uw tweedehands auto van Van der Linden auto’s? Dan ruilt u uw huidige voertuig in. Zeker als de dagwaarde van deze auto nog vrij hoog is, kunt u veel korting krijgen op uw occasion uit onze showroom. Ook handig: u bent meteen van uw oude auto af.
 
Wilt u meer weten over het inruilen van uw auto of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Hoogeveen om uw vraag aan een van onze medewerkers te stellen.

1
Scan de code Open in browser